1 maj 2012Kvart i nio knackade min mamma på dörren och undrade om jag inte skulle vakna snart. Men jag var ju vaken och facebookade bara lite från under täcket.

En timme senare plockade vi upp mormor och styrde kosan mot Bollnäs. Vilket bra arrangemang Bollnäs Arbetarekommun hade ordnat. Bra band, ponnyridning, korv och det allra bästa vädret.

Jag, Kristoffer från SSU och Marie som är kommunalråd pratade och vi berörde alla utbildningsfrågan. Jag talade också om barnfattigdom, miljö och infrastruktur.

Radio Gävleborg gjorde ett inslag, som finns HÄR. Där kan man höra min fantastiska dialekt om man inte haft förmånen att göra det tidigare.

Tåg till Gävle. Åtta minuter skulle jag ha från stationen till Folkets Hus. Skulle ha haft. Reducerades till fyra-fem minuter. Jag sprang dit, och när jag kom fram avgick demonstrationståget. Hade blodsmak i munnen nedför hela Södra Kungsgatan. Alltid mäktigt att spana på tåget!

Ellinor Eriksson var huvudtalare i Gävle. Egenproducerat material. Bäst så klart!

Efteråt hade jag en sittning med min ombudsman och pratade viktigheter, innan jag träffade Ellinor, Vidar, Eva, Ahmed och Daniel på Helt Enkelt. Jag var helt färdig av alla anspänningar och då var det ganska underbart att sitta med några av de allra finaste, klokaste, smartaste, roligaste, kompetentaste, skarpaste och analysera både det ena och det andra. Ingen gör mig lika glad som sånt.

Toppar dagen med bio! Ska bara vattna mina stackars krukväxter innan.

Tack för i dag kamrater och mötesdeltagare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0