Say what. Tar det tid att blogga?

EvaEmma skriver om Blondinbellas stressiga liv. Hånar henne frisk och med rätta.

Fascinerande att folk tror att en blogg tar tid. Den tar ju ingen tid alls! I alla fall inte om man även i vanliga fall är en ganska skrivande människor som älskar små bokstäver och kanske också halvdassiga bilder.

På allvar påstår folk som slutat blogga eller har en paus att det spar en massa tid. Då kan jag inte låta bli att fundera över exakt vad som tagit tid när det gäller att skriva ganska meningslösa inlägg?

Det tar noll sekunder att skriva ett blogginlägg. Kanske har man funderat på nåt medan man promenerat, men inte ett skit i mitt liv anspassar jag efter min blogg. Att någon gör det ter sig mycket märkligt.

Tro nu inte att jag hör att någon elak en tänker "jaha Elin, men det är inget konstigt att det inte tar tid för dig för du skriver inte så bra du heller" Nä, det är mycket möjligt. Men jag har i alla fall inte påstått att jag lagt tid och energi på det ... Värre om man gjort det och det ändå är crap.

Kommentarer
Postat av: Eva

Men när folk tar facebook-paus däremot. Då förstår jag precis vad de menar när de säger att det har sparat dem massa tid...

2010-05-18 @ 21:38:15
URL: http://glimran.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0