I dag har jag fixat med de små sakerna

Inte ett enda dugg av måstesaker finns i dag. I dag gör jag bara saker jag känner för. Läser massa tidningar med mycket bilder på kläder och smink (UNF:aren Gabriella Franzén hade bra insändare i nya DV som kom med posten), ser på dålig TV och sådär.

I morse satte projektet sortera små saker igång. Det betydde allt smink och alla smycken. Och nu betyder inte det att det per automatik är mycket, men allt det som jag har. Faktiskt var jag hård och slängde en del gammalt smink. Sortera ut örhängen jag aldrig använder blir en annan dag. Tog mig samman och gick ner med mina fyra klockor på stan och bytte batterier eftersom inte en enda fungerade. Köpte nya lister till båda ögonfransböjarna. Verkligen småsaker alltså.

Här nedan ser ni en smart ask med smink jag köpte i NY. Den är jag mycket nöjd med. Liten men innehållsrik.
Förresten har jag fått fråga om komplimanger för naglarna, så det är nog mest jag som gillar det!Hälften har jag köpt själv, hälften är presenter och jag gillar alla. Efter mobilens inträde så använder jag sällan klocka men jag ska bli bättre nu. Det är inte snyggt att kolla på mobilen i debatter t ex som igår, när jag vill veta tiden. Särskilt tigerklockan älskar jag!

Det är verkligen asdyrt att byta batterier i så här många klockor samtidigt. Orimligt dyrt egentligen.


Kommentarer
Postat av: Christine

Härligt att rensa ut lite ibland. Ska ta tag i mina nagellack en dag. Har så många som torkat, men inte slängt dem.. tar ju inte så lång tid egentligen.. men men

2010-05-12 @ 20:57:36
URL: http://echristineb.blogg.se/
Postat av: Lina

ögonskuggor är det bästa som finns!

2010-05-13 @ 13:22:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0