Sammanfattning av besöketTvå nätter i Visby. Det är ganska fantastiskt att leva i ett land där man stöter på välkända politiker i gränder och på stan och känner att vi är där av samma anledning, för att vi är intresserade av samhället. Vi gör olika analyser och lägger olika förslag, men engagemanget är detsamma.

Mona höll tal i går och hon pratade bara om vilken typ av samhälle som Socialdemokraterna vill se. Såg just ett kort klipp från Hägglund i dag som raljerade över de rödgröna och skrämmer svenskarna med de chocker som väntar vid rödgrönt styre. Chocken att pappor behöver ta lite ansvar för sina barn till exempel. Visst blir det en chock för somliga pappor, men mycket bra för samtliga barn.

En fantastisk påminnelse är hur duktiga UNF är. I vimlet fanns många ex-förbundsordföranden i olika roller, och när jag berättade för mina sossevänner vad UNF:s fd ordföranden (jag började med Peter Axelsson för därifrån har jag koll. Vi satt också på samma restaurang i går jag och Peter) pysslar men i dag är det tydligt att UNF är en fantastisk plantskola. Ingen överraskning egentligen men det blev mycket tydligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0