Pluggisch


Högskolan i Gävle

Jag hör från olika håll, läser på olika ställen om de som kommit in på utbildningar. Och jag blir lite avundsjuk. Att plugga är bland det roligaste jag vet att göra. Att bläddra i en katalog och fundera på vad jag ska förkovra mig i, söka, komma in, träffa roliga kompisar och få ny kunskap. Det är riktigt, riktigt fint.

Nu har jag inte pluggat nåt på 1,5 år och det suger ganska mycket.

Mitt favoritställe på högskolan i Gävle är det stora huset längst bort i bild, Freja. Där håller det naturvetenskapliga till. Det absolut roligaste!

Kommentarer
Postat av: Christine

Vad fint det låter.. så förväntas full över det man ska lära sig.. så är jag också ibland.. borde vara det oftare tycker jag :)

2010-07-23 @ 20:06:53
URL: http://echristineb.blogg.se/
Postat av: Eva

Lite lustigt är det allt vilka olika bilder man har av den där skolan. Jag har nog varit i Freja en gång. Absolut högst två gånger. På någon konstig labb första terminen.

2010-07-24 @ 14:07:53
URL: http://glimran.blogspot.com
Postat av: Elin

Men det finns ju inget roligare än att lära sig nya saker! Lyckligtvis kan det också räcka med att slå på TV:n men det är inte lika hard core. Eva, det är lite synd om dig. Det finns inga konstiga labbar. Bara roliga och ibland misslyckade.

2010-07-24 @ 17:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0