Parlamentsprinsessan svarar 1975

Jimmie Åkesson (SD) har en pressekreterare som har en blogg.

Det här inlägget är ganska spännande. Ett sånt klassiskt "frågamigsåsvararjag"-inlägg. Just det där med årtalet, när Sverige var ett bra land att leva i har vi frågat SD-are lite nu och då, men aldrig fått något riktigt svar. Men nu vet vi. 1975 och före var bra. Återkommer med hur det var i Sverige 1975 med olika saker.

Vilket land tycker du är ett föredöme?

Sverige innan 1975. Enkelt: innan dess var inte mångkulturen påtvingad som den är idag.

Tror du på solidaritet? Och i så fall i vilken form? Var går gränsen? Bör solidaritetstanken stanna vid dig själv, familjen, din by, de som tycker som du, din samhällsklass, ditt landskap, ditt land, europa, norden? Motivera gärna ditt svar på var gränserna bör gå, och varför. På vilka sätt får man vara olik för att innefattas av solidaritet från en annan?

Först och främst tycker jag att vi ska ta ansvar för dem som bor i vårt land. Den första gränsen går alltså vid Sverige. Sen tycker jag att vi ska värna om grannländerna, därför går andra gränsen vid Norden. Därefter ska vi självklart hjälpa krisdrabbade områden i hela världen och där finns inga gränser, förutom ekonomiska.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0