Konstig tidningskontakt

I går fick jag en hint om att fler gävlebor röstar i tävlingen Årets lussekatt än i Årets Gävlebo. Jag ringde Arbetarbladet för att fråga. Nyss ringde en kvinna upp för att lite snäsigt fråga varför jag undrade det, och att det var inget som gick att svara på eftersom den ena tävlingen inte var slut än.

Jag frågade att man trots det väl lär ha sett om antalet röstandet passerat den andra tävlingen, men jag får faktiskt ge mig till tåls till det kommer i tidningen.

Lite som om jag hade frågat vem som kommer att vinna ...

Kommentarer
Postat av: ulla ejemar

Hej, den snäsiga kvinnan var jag och jag presenterade mig som Ulla Ejemar, nyhetschef på Arbetarbladet. Du ville veta hur många som röstat i våra tävlingar och jag sade som det är: En av tävlingarna har vi inte fått in alla svar på än och du får avvakta tills vi presenterar resultat i tidningen. Du sade att det är anmärkningsvärt om fler röstar på den ena än på den andra och att du hört på Gefle Dagblad att fler röstat på Lussekatten. Jag tycker inte jag behöver kommentera hur snacket går på Gefle Dagblad men jag sade som det är: Många röstar på Årets Gävlebo och många på Lussekatten. För övrigt är det många läsare som intresserar sig för våra tävlingar och aktiviteter och det är vi tacksamma för. vänliga hälsningar ulla ejemar

2010-12-02 @ 16:28:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0