Just nu fylls min mejlbox med mejl om religiös slakt

Här skriver en svensk medborgare:

VilFantastisk stadsminister vi har i Sverige! Suger ut svenskarna och välfärden och kryper och fjäskar för det här barbariska folket!!! Den här filmen är så skrämmande hemsk!!!   http://svearike.fortunecity.com/halalslakt.html

VI MOTSÄTTER OSS HALALSLAKT I SVERIGE!!!OCH KRÄVER ATT JORDBRUKSVERKET SKA HA FULL INSYN I DE HALALSLAKTERIER SOM POPPAR UPP I LANDET!

Vi har kämpat så länge i Sverige mot djurplågeri, nu raseras inte bara svenskarnas utan även djurens rätt i landet! (För för mig är INTE det här SVENSKAR oavsett ni gett dom medborgarskap och rösträtt fast de inte ens förstår att läsa valsedlarna! Är F.R hotad? Man kan tro att det är den personliga rädslan för det här folket som gör att han inte sätter ett stopp för den här idiotiskt vansinniga massinvandringen av folk från en kultur som stämmer så 100% illa med vår! Trodde det bara var extremvänstern och den muslimälskande Mona Sahlin som var lika rasistisk mot svenskarna, men vad fel jag hade!! F. Reinfelth är än värre!Och den uppenbara rädslan F.Reinfelth har för SD är nog mer rädslan för VAD SD ska upptäcka i regeringshuset än OMSORGEN om "nysvenskarna"! Men som det börjar koka i Sverige så sitter han nog  inte länge till! SVENSKARNA HAR FÅTT MER ÄN NOG NU!!!Vi vill INTE ha våra poliser och ambulanspersonal stenade, vi vill INTE ha minareter och moskeér, vi vill INTE ha våra skolor och bilar brända, vi vill INTE som kvinnor betraktas som horor och bli  gruppvåldtagna, vi vill INTE att ” nysvenskar”ska ha förtur till jobb och arbete före VÅRA inhemska ungdomar, vi vill INTE att våra svårt sjuka ska kastas ut för att kratta på kyrkogårdar,medan nyanlända får gå på höga bidrag som är skyhögt över vad en svensk kan få, vi vill INTE att dessa nyanlända ska ha fri tandvård när så många svenskar inte har råd att gå till tandläkaren, vi vill INTE kallas jävla rasist- svennehora när vi ser dom bete sig som svin, vi vill INTE de ska kunna åka på semester till hemlandet om de nu är flyktingar som de påstår! Och det på skattebetalarnas pengar! Ja det finns mycket mer som vi som avlönar vår stadminister för, det är att se till att skattepengarna går till skattebetalarnas bästa och tryggar vår ålderdom! Det är INTE vad ni politiker vill, utan vad svenska folket VILL!  Ni politiker tycks tro att det ÄR era pengar ni portionerar ut hur som helst utan att skattebetalarna får någon insyn i! Hur länge har ni dolt kostnaden för invandringen för de som betalar eländet?? Nej, det förnekas och förnekas.. men tänk till! Inte lämnar ett företag till någon kamrer att sköta bolagets finanser,och sen INTE får en klar redovisning VART pengarna tog vägen?! En sådan kamrer lär få sparken ganska omgående och dessutom ställas inför domare!

Och till herr F.Reinfelth.:VARFÖR klagar du inte och kallar vänstern nazister!? När du tjatar om SD,s väljare som rasister! Vänsterpartiet(förskönat =borttaget kommunisterna) bakgrund är INTE särskilt snygg eller hur! Du skulle ju avgå herr Reinfelth OM SD kom in, hur mycket var det löftet värt?? Och MP som ALDRIG skulle befatta sig med M, hur mycket var det löftet värt?? Nej, ni i 7-klövern ÄR lika goda kålsupare alla, ingen ryggrad, ingen ärlighet, ingen demokrati, bara lögner och svek mot svenska folket,BARA MAKTGALNA !!  Tack för ordet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0