Fokus på sig själv?

Till min mejl/post i riksdagen får jag en hel del grejer varje dag, inte konstigt. Det är frekvent studerande som vill att jag ska svara på deras enkäter om olika frågor (det tar bara tio min!!) och om frågorna är utformade så att det går att svara brukar jag svara.
Massor av inbjudningar från olika organisationer, med tre-fyra påminnelser om man ännu inte anmält sig till glöggminglet (ett litet glöggmingel tar ju bara någon timme ...).
Och också ett antal (enbart män till min mejl) som någon dag i veckan vill dela med sig av sina punkter på olika frågor i tämligen långa texter (tar er bara fem minuter att läsa igenom ...)

Allt det där förstår jag, och jag brukar skumma det mesta men jag prioriterar inte läsa alla de artiklar och blogginlägg som de länkar till (om det inte är något som intresserar mig särskilt).

I dag kom ett från den senare kategorin som avslutades så här:

Vill för övrigt påpeka att av 349 ledamöter har 3 stycken av er bemödat er att besvara eller blogga om tidigare meddelande angående Wikileaks. Angående skuldfri valuta var det knäpptyst. Varför? Är ni inte folkets representanter, som vill ha en dialog med era väljare? Eller är vi ett lägre stående folk som man inte behöver bry sig om?Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0