Det finns hur mycket snö som helst

Japp, det kommer massor! I dag firar mamma sin femtioårsdag med den här snöstormen. Som just nu börjat bedarra lite. Vad gör det när jag inte ska någonstans och det finns en traktor som skottar av gården? Hästens öron skymtar bakom drivorna.

Jag gillar verkligen snön, men tycker det är otäckt med det som kan bli farligt i trafiken. Det skrämmer mig med olyckor, därför åker jag helst tåg även om det nu innebär förseningar. Men ni vet att den borgerliga regeringen hävdar att de satsar på tågtrafik ... sure!

Jag och Markus är alltså i Norrala. I går upptäckte jag att han faktiskt inte kan skala kokt potatis. Det är väl lite elakt att outta det. Men han kan inte! I södern har väl alltid nån mamma (säger jag fördomsfullt) eller någon bespisningspersonal skalat innan kokningen. Näst jul får han ett par kilo kokt potatis att träna på. Det kan bara bli bättre. Igår fick jag skala hans potatis åt honom ...

Stickprojekten är roligt. Jag har kommit väldigt långt på ett bakstycke till min sjalväst. Det är lite svårt, men mamma fångar upp mina problem.

Jag försöker att inte tänka på några seriösa saker alls på ett tag.


Kommentarer
Postat av: Helena

Vi skalar potatisen innan vi kokar den, men minns hemifrån att potatisen kokades med skalet på och så fick man minsann skala själv.

God fortsätting förresten och hoppas det går bra med stickningen!

2010-12-26 @ 18:05:59
URL: http://ullvi32.blogspot.com
Postat av: Elin

Det ät tråkigt att skala potatis, därför kan var och en skala sin själv tycker jag.

2010-12-27 @ 17:19:23
Postat av: Lina

Det som egentligen är pinsamt är att du har upptäckt det nu, ni har ju ändå vart ihop ett par år vilket läre tyda på hur lite potatis ni äter... Och då går ingen av er på Skaldemans GI...

2010-12-28 @ 13:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0