Nya tider, nya tjejer

 Irene ♥

Fick en sådan vuxen "allt går igen-känsla" under kvällen. Före halv fem började fem coola tjejer ordna sina anletsdrag med färgglad kosmetika. Jag var påläst, kompetent smakråd och tyckte det var fantastiskt kul. Min yngsta syster är tio år yngre än mig. Precis så där var det för mig och mina vänner för tio år sedan. Vi trängdes i  badrumsbelysningen och sminkade på oss själva och kanske lite på någon annan. Okej, jag fick aldrig sminka någon annan, I admit. Att sedan göra Söderhamn är liksom vad man får leva med.

Senast jag var ut i Söderhamn var för fyra år sedan. Då sade en kille -du är inte härifrån va? Efter det känns allt så bra. Jag gillar Söderhamn, det är inte det. Men ett särskilt glassigt krogliv existerar inte. Vad det nu är.

När min gävlebror går ut i Söderhamn händer samma grej. De ser direkt på hans stiliga stil att han inte är en söderhamnsgrabb. Det är faktiskt sant. Det säger en hel del.

Det finns INGET sug hos mig att på på krogen. Det är tyvärr fullt av fulla och därmed dryga människor. Guldkornen märks inte i brölet så att säga. Däremot går jag gärna ut och äter. Det blir inte så ociviliserat.

MEN! Jag är helt övertygad om att mina systrar och deras vackra vänner har en kul kväll. Det brukade jag ha när jag var 21. Sen blir man ju så här gammal och bitter. Sitter hemma hos mamma och knaprar hårdbröd en lördagkväll.  And I love it!

Kommentarer
Postat av: uli

elin, vetuvad? jag var på krogen i går. iofs väldigt lite men det räknas iaf.

2009-07-25 @ 22:18:49
Postat av: Elin

Väldigt lite kan väl gå som godkänt. Ungefär som att en liten bit oliv kan slinka med utan större olust.

2009-07-28 @ 01:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0