Girlie stuffDetta är några av mina färgglada kärlekar. Med detta följer ett problem. Mina Juicy tubes har för vana att lämna mig. Plötsligt är de bara borta. Och så får jag hålla tillgodo med de halvgoda smakerna. Det största problemet av allt är när det gäller Mango. Den sorten finns inte i Sverige, oklart i vilka länder faktiskt. Ullie köpte en i Spanien (?) till mig och jag hittade en i Glasgow. Båda har jag tappat bort. Den senare efter en månad. Jag önskar mig minst två sådana jättemycket.

Jag har också sorterat alla mina ögonskuggor i en snygg ordning. Och mina två korgar med skitmycket krämer. Nu känner jag mig ganska lycklig. För jag har också sprungit och det kickar ju!

En annan skoj vinkling är att folk inte tror att jag gillar läppglans och små söta saker. Men jag läser alla brudtidningar i hela världen och chockskadar folk med det. Kanske för att de undrar hur jag kan läsa så mycket skönhetstips utan att det märks. Mohahahaha!


Kommentarer
Postat av: ..:Sarah:..

men va coolt att historien talas om. ja jag hittade mig en ritkgt fin kille så där bara endå. jag tror absolut nu mera på ödet och att saker sker av en anledning.. vi är ju himla lika niclas och jag. kram

2009-07-15 @ 11:19:34
URL: http://sarahlinnealarsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0