Ilska

Jag vet att jag skrivit om det förr, men jag blir verkligen arg sjukt många gånger om dagen. Om striderna på Gaza kan jag sitta och svära tills jag inser att jag blir hes om jag fortsätter. Igår var jag på väg ut med varselväst för att skrämma skiten ur snorungarna som sköt idiotiska raketer på området. Jag har precis suttit och mumlat mig igenom ett antal bloggar som jag läser sällan, och ofta. Så jävla mycket menlöst skit. Patetiskt. Eller bara löjligt. Och så läser jag... och ondgör mig över människan. Åh! Men ilskan gör ofta att det händer något.

Jag tycker det är helt jävla värdelöst med människor som inte bryr sig. Som bara snackar kläder, musik eller menlöst. Och ja Erik, jag ondgör mig över de som inte läser böcker och när de väl gör det är det en fucking Marklund.

Jag tycker världen, samhället, miljön, djurrätten, politiken är drivkrafterna. Inte jävla charter eller halsband.

Och just för att det är så vet jag att flera tycker det är anmärkningsvärt att jag faktiskt har koll på sånt som fåniga singelmammor som åmar sig i TV och har lagt en förmögenhet på magasin genom åren. Det stämmer det att det är, men jag har ett jävligt brett perspektiv på världen.

Bredare än en dataskärm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0