Hopplöst

Lite så känns det med jobbsituationen. Jag har cirka en miljon högskolepoäng men i den här situationen hjälper det inte. Lyckligtvis i många andra när man märker att man kan tänka större. Det är därför alla borde gå i skolan länge, så att de kan tänka ännu större.
Idag när jag var i gamla lägenheten njöt jag av att torka damm från listerna. Kanske skulle jag söka jobb på ett städföretag.  Eller så får jag prostituera mig. Det är Erik Hanssons tips. Så klart. Jag skulle möjligen kunna tänka mig att vara i samma rum som en annan tjej, blunda hårt och säga snuskiga ord och hoppas hon tänder på det. Det kanske inte är olagligt om jag kallar det föreläsningsverksamhet? Varför inte killar som jag normalt gillar? För att jag sannolikheten att träffa på en våldsamkille är typ miljoner gånger större än en våldsam tjej.
Eller så gör jag nåt annat. Hemmafru är ju alltid ett alternativ.

Kommentarer
Postat av: pecka

prosituaerad, ? är det enda som slår dig att du kan bli nu, men klaga hos din man vetjag, det är ju fackets jävla sosseregler i symbios med en mesig kommun där LAS är viktigare än kompetens, varför lönar sig inte utbildning i Gävle Kommun?

2009-01-14 @ 20:55:26
Postat av: Anonym

Det handlar mer om att vi inte har något fack, bara en slapp intresseorganisation, som inte kan ordna upp lite urval här.

2009-01-14 @ 21:00:24
Postat av: Erik H

Åh, den där Erik, han är en aldrig sinande källa av visdom.

Du får se det från den ljusa sidan. Om du blir arbetslös har du massor med tid till att träna. Powerwalka på förmiddan, gymma på eftermiddagen, köra Core eller Step på kvällen. Varva allt detta med en proteinshake eller två så ska du se att du blir värsta muskelbruden.

2009-01-15 @ 20:45:22
Postat av: Elin

Varför är min kropp så viktig för dig Erik?

2009-01-16 @ 18:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0