Helgkvällar vecka fem

Fredagskvällen:

After work på Blue Moon. Anlände fem. Gick hemåt fem timmar senare. Åt inget av buffén eftersom jag tycker fenomenet är ganska äckligt. Ett gäng varslade, ganska bittra men jävligt roliga (och bra) lärare från olika skolor som hängde. En visade sig vara min nya granne så vi hade sällskap hem. Hon bor ovanpå mig och är likis på många sätt, hon är också ma/no-lärare. Självklart var kvällen också upphov till texten om fulla människor som jag skrev när jag kom hem. Jag fick ta det onda med det goda liksom. Och det var inte mitt sällskap den syftade på.

Blue Moon hade en trevlig bartender som var mycket skicklig på att göra spritfria grejer till oss som ville hålla oss stabilt på topp. Oldie som jag blivit tycker jag det är så jävla irriterande med hög ljudnivå. Man går ut för att umgås och när coverbandet (dessutom det liksom...) spelar får man lida till gamla dängor och kan inte socialisera.

Lördagskvällen:Ikväll har jag och mina vänner Eva, Daniel och Ellinor käkat på Helt Enkelt. Älskar maten och personalen. Deras halloumiburgare är som en puss. Effterrätten var lite som en smekning. Sen bio. Jag fotade mig med en reklam som ni ser. Jag vet inte för vad, men jag måste bara älska en kille som har en hamster på axeln. Hamstrar verkar komma stort på film nu. En gnagartrend. Inte helt fel. Bob är väldigt trendy, det är bara därför jag har honom. För han är ju inte kul precis. Men vi såg inte tecknat. Vi såg Revolutionary Road. Det ska jag skriva ett särskilt inlägg om.

Jag kan bara konstatera att detta med att inte behöva åka till Stockholm hela tiden och att inte längre plugga på högskolan på helger kommer att ge mig tid till såna här svenssongrejer. Film och uteliv. Jag har också fikat men en kompis på stan tidigare idag. Och fatta när jag blir arbetslös. Då blir det high life.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0