En ny värld på jobbet

Ny chef
Ny namnskylt
Nya undervisningsområden
Och Susanne.

Jag är så ända in i själen glad att Susanne är tillbaka från sin föräldraledighete. Det är verkligen bara övergalet bra.

Gick upp halv sju. Det var också lite ny erfarenhet. Jag har gjort det förut alltså, men det var ett tag sedan. Vi har pratat i lärargruppen, vi har pratat om klasser och jag har jobbat hårt med målbeskrivningar till eleverna. Min nya idé är att göra en blogg där jag lägger upp allt för ibland (och då är det lindrigt) så händer det att eleverna tappar bort papper med uppgifter och det är inte alls bra. Nu kan de få tag på det jämt. Får utvärdera det sedan. Ser framemot att träffa eleverna imorgon.

Obligatorisk rapport från flyttkaoset: Idag har personal från Gavlegårdarna varit här och tagit bort sladdar, lagat eluttag, skruvat fast handtag och sådant småfix. Det känns lysande. Imorgon bitti kommer möblerna levererade och M får vara hemma och ta emot. Nåde honom om han börjar skruva utan mig. Nog ingen risk. Det är jag som är skruvaren. Jag är ju ändå tekniklärare (ibland känns det som ett av jordens roligaste skämt, men det är helt sant).

Det roliga är inte slut för idag. Nu ska jag nämligen fortsätta jobba för jag är inte precis klar med planeringarna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0