Bättre ordning

Det är ett spartanskt hem nu ska ni veta. Ingen TV, ingen soffa, inga sängar, inget köksbord. Dessutom ganska kyligt. Vet inte riktigt hur vi ska råda bot på det sista. Ingen vet hur man byter lysör. Markus bohag kommer snart. Efter det kan folk få komma på besök. Lovar att blogga ett datum när ni alla är välkomna på cider och snittar. Men inte alkoholhaltigt så klart, och inte några muskler på snittarna. Pure bra för djur och människor.

Jag klarar inte lysröret men jag vet hur man köper lådor på Clas Ohlson med många små fack som jag kan ha mina örhängen i.

Slutar aldrig upphöras att förvånas över hur många krokar/skruvar/spikar den tidigare hyresgästen lyckats åstadkomma. Det lär vara tresiffrigt som Peter A sade igår. Det lär det.

Vem sätter till exempel en spik på innersidan av badrumsdörren? Eller fäster två krokar på listen på dörren in till köket. Listen på sidan. På 1,30 och 1,80 m höjd. Vad har de haft där?

De stora fettfläckarna i vardagsrummet förvirrar mig. En viss Tommy trodde de var resultatet av en sexlek så klart. Så kul tror inte jag att det är. Men jag har inget alternativ.

Det är så spännande med andra människor. Nu ska Markus göra tomatsoppa. Riktig. Jag ska kolla in bloggar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0