Dansband


Markus och jag har gjort lördagsdansen till det här programmet på ettan där de jagar bästa dansbandet.
Dansband är så klyschigt och verkar följa en mall som är... folklig kanske. Och därför otäck. Detta med sjuka stavningar av namn som är patetiskt. Zats motsvarighet är när damer döper butiker till nåt med ´ i namnet. Som Lisa´s blommor som vi har i Gävle. Mitt dansband ska heta Zozzarnaz.

En annan grej är detta med osmakliga affischer. Jag bor ganska nära en restaurang där dansband ofta spelar och de har ofta dessa skrattretande affischer i fönstren. Ovan syns ett lysande exempel. En tjej i krampaktig position framför dåligt klädda män med otäck ansiktsbehåring.

Och Magnus Carlsson. Vi vet ju att han har ångest för sitt hår och har transplanterat dit mer. Så nu har han ingen kontroll. Det är ful lugg eller som i TV ikväll, någon otäck dokusåpafrisyr. Varför?

Trots att inget av detta är något jag gillar är det hela väldigt oförargligt och om fler dyrkade dansbandsmusik kanske världen skulle vara ett lite bättre ställe. Lite mysigare.

Tjejerna i snygga rosa klänningar är det bästa inslaget. Jag kan inte säga att jag kommer att kolla på det här  programmet fler gånger faktiskt. I så fall är det för Settmans skull. Honom är det lite klös i. Det är det inte i dansband. Det är ganska tråkigt. Men mysigt. Fast jag väljer annat mys.

Kommentarer
Postat av: Anna

Och kolla hennes jätteretusherade rumpa sen! Bara larv.

2008-10-19 @ 09:15:22
URL: http://choqlat.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0