Marmelad

Jag har köpt två sorters körsbärsmarmelad. Faktiskt inte så mycket mer.

Inte som hemma

Fastän saker inte är som hemma så kan de vara bra ändå, det är viktigt att tänka på.
Men trots det är nog hemma bäst.

Choklad är gott. Lite bättre här.

Var inte oroliga!

Om någon undrar hur det gick på min tenta som jag hade ett poäng för lite på... jag har kompletterat det nu och fått tumme upp. Suck. Varför gjorde jag det bara inte rätt från början? Så onödigt. Jag brukade ju göra det men superkrafterna avtar visst efter trettio.

Journalist

Vad roligt det är när de samma dag som man har nämnd lämnar ett mobilsvar där de vill att man skyndsamt ska ringa upp för att -prata lite om nämndens arbete. Specifikt och bra. Särskilt som nämnd slutar sent i mitt fall. Det är presskonferens imorgon.

De egna planerna på att bli journalist satte jag aldrig i verket. Nog lika bra det. Jag hade också varit jobbig.

Älska Apoteket

Det är ingen politisk rubrik, inget om monopolet. Bara att jag gillar deras utbud av saker. Idag köpte jag msåförpackningar av olika saker och passade på med en Dentan. Det gäller att förebygga Karies. Det är på min aktuella utelista. Hörs på namnet att det är läskigt. Jag sköljer precis nu.

Dagens ledare

Det var inte bättre förr. Det motsatta grymtas ofta av äldre generationer när de själva inte är nöjda med något. Det var få saker som var bättre förr! Miljön hade inte hunnit blivit lika exploaterad och man litade nog lite mer på varandra än vi gör idag. Men sedan? Ogifta, gravida kvinnor försköts medan barnafadern kunde fortsätta sitt liv som vanligt. Det som idag är enklare åkommor tog livet av många. Man var tvingad att vara medlem i kyrkan och fick alltså inte själv välja en annan religion eller att helt avstå. Det finns massor med galna företeelser som idag är ett ruttet ärr i Moder Svea.  

En av de främsta framgångarna är informationsflödet. Så många faktorer har gjort att kunskap nu inte är förbehållet några få som sedan kan utnyttja den till egen vinning.

Jag tänker TV. TV ger oss möjligheter att se och uppleva världar på ett sätt som innan den rörliga bilden inte var möjligt. Vi kommer nära upplevelser av positiv och negativ karaktär och det gör oss större möjligheter att leva oss in o andras tillvaro och skapar förståelse människor emellan. Med kunskap från rutan menar jag inte vilken bonde som väljer vilken fru och jag kan nog häpna över vilka programval människor gör när de sitter framför TVn och har möjlighet att få så mycket men väljer så lite. Tack public service för att ni ger oss program om alla svenska grodor och paddor, och att vi inte behöver nöja oss med amerikanska skrattmaskiner.

Jag tänker bibliotek. Det är fri tillgång till alla stora tänkare och deras originalord. Fler romaner än de flesta orkar läsa på en livstid. Alla upptänkliga faktaböcker du kan behöva för vad du än vill veta. Man behöver inte ha pengar för att kunna besöka ett bibliotek utan det är en gemensam service med tidningar, böcker, filmer och datorer. För mig är bibliotek den bästa uppfinning i hela världen, näst boken själv kanske.

Jag tänker Internet. Det nyaste och snabbaste globala fenomen som finns. Visserligen har en majoritet av jordens befolkning knappt sett en telefon, än mindre en dator så det finns en del att önska av spridningen. Men ändå, det blir ju lite bättre hela tiden som de säger i reklamen. Internet kan användas till att fiska hem precis vilken information du vill ha precis vilken tid på dygnet som helst. Telefonkatalogen har spelat ut sin roll. Receptböcker är egentligen överflödiga. Vill jag prata om amerikanska valet med en jämnårig i Florida hittar jag henne snabbt på något forum. 

Jag tänker också skolan. Tidigare värderades uppräkningen av Jakobs tolv söner (hade han inga döttrar?) och psalmtexter högt. Det sågs som en värdefull kunskap. På riktigt alltså, fast jag skulle jämföra det med kunskapen om just vilken bonde som tar vilken fru. Idag får eleverna lära sig att ta ställning i frågor gällande energiförbrukning, lära sig uttrycka sig på olika sätt och lära sig var man bäst hittar den information som behövs och kanske viktigast, att värdera den utifrån källan.

Det är vad jag kallar framsteg.


I Norrala kan det vara så här fult


Fast det är ju bra med många balar.
Den där traktorn hade Bertil helförsäkrad fram till förra året...
Men notera att ingen annanstans är himlen så vackert blå som i Norrala.


I Norrala kan det vara så här fint


Patetiskt förhållningssätt

Igår hade jag förmånen att få lyssna på en hjärnforskare från Uppsala Universitet, vet inte riktigt hans korrekta titel med det kvittar. han var bra, pedagogisk och rolig. Pratade inför 200 pedagoger härifrån.

Så berättar han sakligt om hur hjärnan reagerar på alkohol och tar några exempel från verkligheten, liksom kliniska saker som att folk tror de klarar vad som helst, vill berätta än det ena och än det andra för att helhetsgreppet har försvunnit och man inte vet vad som passar sig.

Det var verkligen inte hans avsikt att få publiken att skratta. trots det sitter vuxna människor och fnissar högljutt. Inte vet jag, de tänker väl på när de själva varit patetiska. Men gissa vad... det var inte roligt då heller. Kommer aldrig att bli kul. Det finns inget kul med berusade människor.

Höga pip

Jag pratar ibland i min mobil, då nästan alltid med handsfree. Glömmer alltid plocka ut plopparna innan jag lägger på så jag får det där hemska dongande ljudet mitt i huvudet. Blir på lika dåligt humör varje gång.

Nu skulle Erik kunna göra en insats, och berätta för mig varför min dator är så jävla seg.

Men jag läser ut I mina drömmars stad istället. Mycket bra.

Fixat donat

Det blir mycket bra gjort på jobbet idag ska ni veta!

Grisjobbar

Det gör jag nu, hur mkt som helst! Skitbra är det!

Självklarhet med vit jul!www.vitjul.com

För alla som kommer i närheten av barn i jul borde det här vara en självklarhet.
Gärna annars också.
Barn ska inte behöva umgås med berusade vuxna.
Hur kul var det egntligen när man var liten?
Ungefär lika kul som nu, inte särskilt.

M & TJag duschade innan jag åkte dit men blev ganska svettig efteråt.

Anton och jagGick ut en snabbis igår för att träffa Anton lite.

Skulle egentligen...

... ha visat en bild på mig och Anton men eftersom datorn här inte villläsa av mitt kort så blir det inget av med det. Sol är det. Var ner till vägen och hälsade på Linda och Jacob som gick förbi med sitt lilla kryp. Ett annat äldre par som bor här gick förbi och stannade också.

Varför varför ska främst äldre mammor vid åsynen av en liten tvångsmässigt berätta om hur det var när deras barn var små? Som om vi bryr oss.

Mamma pular

Hon har köpt sitt livs första mobil. Väckte mig i morse för att hon behövde hjälp med att smsa. Till mig.

Lovikka

Nu är det dags att sticka dit sista tummen.

Nice

I någon hipp reklam skulle de säkert ha sagt att det var en nice känsla... att lämna skolan idag och veta att nu har jag kört mina 27 utvecklingssamtal klart innan lovet. Gräsligt skönt. Och bra har det gått. Har så bra elever och föräldrar.

Fixar och donar inför kvällens roligheter nu. Sett fram emot den här helgen länge. Skönt att faktiskt göra det någon gång. Ha nåt att se fram emot alltså...

Reklam

Reklamen från Risenta när olika "bönpåsar" pratar med varandra är sjukt rolig. Särskilt pumpafröpåsen som säger att han har snygg body för att han har pumpat en del.

Billigt fast ändå inte.

Trötter

Jag har gjort delar av det jag föresatt mig. Fick inte me dmig riktigt allt jag hade behövt. Boring grej!  Är nöjd över att snart ha gjort 27 utvecklingssamtal på två veckor. Fyra kvar imorgon.

Tvätt. Alltså jag hatar att para strumpor.

En hård dag

Förmiddagen är laddad med lektioner.
Eftermiddagen med utvecklingssamtal.
Men det kommer att gå bra!

Kväll:
Ordna med gårdagens all tvätt som nu är överallt i lägenheten.
Rätta massor av matte.
Göra SO-planeringen klar!

Bonde söker fru

Hela programmet är liksom grönt. Och så är det faktiskt på landet. Grönt och skönt! Åh vad jag längtar hem!

En välfärdsgrej

Visst, det är meningen att man ska vara glad över möjligheten att gå till tandläkaren och värna sin munhälsa.

Men ibland känner jag mig förtappad och önskar att jag inte skulle behöva. Nu känns min käke mörbultad och jag har redan ångest för kommande utdragning av tand.

Ordnar till ett förhör om ljud och magnetism.

Tandläkarrapport

Fy vilket helvete det är. Första sprutan med bedövning tog inte riktigt och därför gick en grav ilning genom hela kroppen och tandläkaren fick sätta en till. Släppte för tio minuter sen nu... något efter den tid de sa att det skulle sitta i.
40 min tog det allt som allt och det var ett väldigt pillandre och grejande. -Oj, nu kommer det blod här...

Jag bestämde mig efter det gör att göra en modig grej. Visdomstanden ska jag nu dra ut. I december. Som en julklapp till mig själv. Ju färre tänder som finns som det ev. kan bli hål i, desto bättre.

Jag behöver i alla fall inte betala något extra.

Tandis

Nu snart är jag på väg dit. Om 40 min ska jag vara i stolen. Ja, jag har lite ångestrysningar.

Ja till kulturhuvudstadskandidaturenDet finns flera skäl till varför jag kommer att rösta ja till Gävles kandidatur för att bli Europisk kulturhuvudstad 2014 i fullmäktige på måndag

Det första är att jag arbetar i grundskolan och ser att en sådan här satsning är lysande för våra barn. Att få se tillvaron genom nya glasögon skapar nya insikter och erfarenheter. Kulturevenemang som inkluderar barn är en stor investering för framtiden.

Det andra är att en satsning på kultur och att uppmuntra till nytänkande är en viktig del av vår demokratitradition. Att skapa förutsättningar för flera människor och flera sätt att uttrycka hur man upplever samhället är en vinst för oss alla och kan bli ett viktigt nutidsdokument och en spark in i framtiden. 

Det tredje är att ofta talas det om att kommunen borde satsa pengar på de "mjuka" verksamheterna (även om en stor majoritet av pengarna redan idag går till verksamhet direkt relaterad till människors välmående och utveckling) och hur kan en satsning som denna vara något annat än just det? Yngre människor uttrycker ibland att inget händer i deras stad. Jag ser satsningen på att bli kulturhuvudstad som ett upplägg där de och alla andra har alla möjlighet till smash.

Elin Lundgren

Socialdemokraterna

Men jag tycker frågan har fått helt orimliga proportioner. En helsida i Arbetarbladet där våra röster redovisas. Det skulle behövas i fler frågor i så fall.


Möte med snor

Sitter på nytt möte med bla hon som pratade om radiotittare. Jag försöker låta bli att snörvla men det är inte lätt.

Ledamot från Centerpartiet säger:

-Och då kan jag berätta för radiotittarna...

Lång debatt

Har kommunfullmäktige. Förutom budgetdebatter verkar den här om ansökan till kulturhuvudstad bli. Det är rätt okej ändå. Mitt problem är främst att jag är så gravt förkyld! Verkligen förkyld.

Morgon

Regn, snuva, seg, jobb...

Grattis på mig.

Om jag trodde...

... på en gud skulle jag nu be om två saker

-Ta bort eller åtminstone låt förkylningssymptomen stanna vid det som är nu.

- Ta fram de där fotona jag vill hitta.

Men utan gud är man väl chanslös.

Rekommenderas


Hennes andra böcker har inte varit så lysande tycker jag, om än viktiga, särskilt den om alkoholism.
Den här däremot sätter fingret på ömma punkter och trycker till. Det gillar jag. Även om hennes skildringar ligger långt ifrån det som varit min värld är det lätt att relatera till. Det är skrivet med största dosen mänsklighet.

Dansband


Markus och jag har gjort lördagsdansen till det här programmet på ettan där de jagar bästa dansbandet.
Dansband är så klyschigt och verkar följa en mall som är... folklig kanske. Och därför otäck. Detta med sjuka stavningar av namn som är patetiskt. Zats motsvarighet är när damer döper butiker till nåt med ´ i namnet. Som Lisa´s blommor som vi har i Gävle. Mitt dansband ska heta Zozzarnaz.

En annan grej är detta med osmakliga affischer. Jag bor ganska nära en restaurang där dansband ofta spelar och de har ofta dessa skrattretande affischer i fönstren. Ovan syns ett lysande exempel. En tjej i krampaktig position framför dåligt klädda män med otäck ansiktsbehåring.

Och Magnus Carlsson. Vi vet ju att han har ångest för sitt hår och har transplanterat dit mer. Så nu har han ingen kontroll. Det är ful lugg eller som i TV ikväll, någon otäck dokusåpafrisyr. Varför?

Trots att inget av detta är något jag gillar är det hela väldigt oförargligt och om fler dyrkade dansbandsmusik kanske världen skulle vara ett lite bättre ställe. Lite mysigare.

Tjejerna i snygga rosa klänningar är det bästa inslaget. Jag kan inte säga att jag kommer att kolla på det här  programmet fler gånger faktiskt. I så fall är det för Settmans skull. Honom är det lite klös i. Det är det inte i dansband. Det är ganska tråkigt. Men mysigt. Fast jag väljer annat mys.

Djur med färgen blå

Fåglar visst. Men annars?
Har nu bläddrat i fotoboken från regnskogen som jag fick av Sara och Lina i julklapp. Där finns massor av blå djur. Mest leddjur men också ödlor. Fint!


Torgträff

Idag var s-politikerna i min nämnd ansvariga för att stå på Stortorget. Pratade med en MUFare som var ute på aktion. Han hade klätt sig så lite att han skakade av köld. Orutin. Han berättade att han var glad över att man fick bidrag av kommunen så att de skulle kunna skaffa en lokal. Hm... ibland är bidrag bra.

Vidare är de allra flesta mkt trevliga att prata med. Med några undantag. Galna rättshaverister som tycke rman ska skjuta alla niggers, för de för med sig alla sjukdomar hit. Hävdar att vi borde samarbeta med Sd. Sånt. Rättshaveristerna är alltid män.

Damn King

Vargen är i Sverige fridlyst. Varför? För att det finns få av dom.
Och så säger Kungen av alla något gammalmodigt om att den ska nåt med skatt. Skjutas av betyder det. I och för sig inte förvånad. Dels verkar han inte vara skarpast ever på tronen, dels dödar han älg som nöje.

Plötsligt händer det!Ahhhh!


Gillar när den här ligger på hallmattan när man kommer hem!


Men lite sådär känns det väl med jul. Så nära men ändå så långt borta. Förra veckan reflekterade jag över julbordsreklam. Vem gillar julbord egentligen? Det är skabbigt. Massa människor som svettas över buffén.


Så talandeJag älskar att ICA nu riktar erbjudanden utifrån vad man brukar köpa. Då får man antingen just den vara man köper mycket av eller något inom samma märke.

BrundaBönor är nog mer ett uttryck för risgrynsgröt på korv, men hur kul är det inte att man får bruna bönor och toapapper?

Risifrutti och pastasås... Mm!

Haft matteprov

Det har vi haft med en sjua. Snabba var dom. Lite fel blev det.

Jockey utan balans?

Ser Anna Skippers offer den här veckan på TV. Verkligen genomtrevlig tjej. Men hur är det möjligt att vara en god ryttare men i övrigt ha kass balans?

Avsluta

Jag tänkte avsluta med två utvecklingssamtal till!

Regn

Gummistövelväder var det i morse.

Möte

Gissa om jag är på möte? Ja. Det är jag. Jobb eller möte. Jobb eller möte. Jobb eller...

Done

Dagens tre utvecklingssamtal gjorda. 19 to go, men inte idag.

Bordet efter jobbet


En del av sakerna är ihoppackade. Jag har rättat alla SO-proven och jag har föreberett morgondagens utvecklingssamtal. Det som ligger närmast nu är min att-göra-lista för saker på jobbet den här veckan.

Till vänster ligger en apfilm jag fick på posten av min syster Jessica igår. Hon vet vad som gör mig glad! Men hon hade mage att tro att jag inte hade en dvd-spelare. Herregud, det har jag haft i nära två år nu.

Och hm... en liten grej till... tentan kom tillbaka från högskolan idag. Den jag trodde gick helt okej. Det gjorde det INTE. Jag måste komplettera. Jag?! Komplettera?! Lite chockerande faktiskt. Fast ärligt talat, det gör mig inget. Jag är bar aförvånad och ser det som en ny erfarenhet.

ppp

I nästan en vecka har IOGT-NTO haft problem med servrarna som hör till Sobernet så jag kommer nu inte åt mina gamla mejl och vet inte vad jag fick under torsdag/fredag förra veckan.

Men på den vanliga startsidan återfinns det lugnande budskapet om att Suppporten jobbar på.

Måste äta

Att jobba kostar energi! Och nog är det fortsatt mycket jobb även om den här kvällen känns lugnare än igår. Idag ska jag bara förbereda tre samtal och rätta 27 SO-prov. För att orka har jag nu gjort i ordning hasselbackspotatis som är i ugnen nu. Sen en schnitzel på det. Inte gjort på djur såklart. Jag är väl ingen barbar!

Adrenalin

Minns inte när jag senast var så stressad som nu. Inte så jag har upplevt det som ett problem i alla fall. Kan inte skriva mer. Måste jobba.

Magnetism

8c har lärt sig grunderna om magnetism.

Min syster drömmer om Markus

engman säger:

jag drömde faktiskt om honom i natt, att jag hade hans förlovningsring (som var väldigt gay-ig) i fickan och att den var mjuk och halvsmält typ som choklad och vad arg han skulle bli när han fick reda på det


Parken igårDen här hösten är jag tokig i alla gula träd.
Särskilt björkar.
Också ett 30plusfenomen?

Solen

Ganska soft att sitta på balkongen i solsken och läsa. I linne.

Bra matchningJust den här kombinationen av knappar på en sommarjacka är jag särskilt nöjd över.

Arla morgonstund

Strax före halv nio vaknar jag av mig själv. Jag vet inte om det har med 30+ eller att jag somnade 23 att göra. Hänge på låset till Sohlbergs för att köpa varma ciabatta till frukost. Och allt kändes precis hur lyxigt som helst. Idag känns allt faktiskt bra. Mycket för att jag jobbade undan så bra igår.

Dagen är ganska oskriven, förutom att jag ska äta med Tommy men det styr han över.

Läste Aftonbladets hemmabilaga från igår. De gör så galet fint med olika loppisfynd. Önskar jag hade det drivet, men det har jag inte. Jag skiter i om allt ser omatchat ut hemma hos mig. Min stil är mer att allt jag tycker om får vara med, och då blir det hur olika som helst. Det är min grej!

Två timmar

I två timmar har jag nu suttit med diverse skoljobb. Viktigt, men ganska ostimulerande en lördagskväll.

En del av Gävle, Villastaden


Villastaden.

Gävles mest segregerade stadsdel.


Fyllebilder sabbar karriären

Läser på Aftonbladet att arbetsgivare kollar av arbetssökande på facebook och att fyllebilder då inte är en fördel.
Stackars stackars... fylla inte då!

Lite som med de som varit otrogna på äckelkryssningen och blivit filmade av Färjan som vill ha det bortklippt. Skyll er själva. Det finns inget "syns inte, finns inte".

Äntligen äntligen

Borstat tänderna. Det är sällan jag glömmer saker när jag är iväg. Men förutom att jag glömde glasögonen och därför låg och läste med linser och sen glömde plocka ut dom, så glömde jag också tandborsten. Dåligt.
Jag glömde också en fin, blå sjal på samkvämet igår. Som jag hämtade vid lunch. Men ändå, slappt.

Ögon

Man skulle kunna tro att det inte vore jag som har röda ögon idag. Men det är det. För av en mängd olika skäl sov jag med linserna på. Och vad mycket jag sov! Nu har vi ett pass om retorik med Lena Josefsson. Sådant är alltid spännande.

Ärligt

Jag kan ärligt talat säga att jag somnade lite förut. Nu har det varit fika. Alltid något.

Matte

Inte det roligaste ämnet.
Inte det tråkigaste heller.

Mamma

Idag har min mamma varit på besök. Mycket trevligt att få ha henne själv. Hon hämtade mig på jobbet och allt. Sedan hämtade hon pallar och vaser som jag lånade till födelsedagen. Vi handlade också, passade på med en bal toapapper... Hon bjöd på indiskt med.

Tittade på kort från när jag var liten. Mammas största problem var ett foto där hon omöjligt kan säga var vi är. Jag bryr mig inte så mycket, men jag förstår att hon tycker det är ett mysterium med ett ställe utanför gårn som hon inte kan identifiera. Så typiskt.

Kris

Jag bedömer elevarbeten. Till exempel om partiet Krisdemokraterna.
Det är talande och kul.

En del av Gävle, NordostNordost.

Paket

Inväntar spännande leverans.

Förstatliga

Det är ett ord som bubblar från nyheterna just nu.
Det är lustigt.
Jag som har hört att marknaden är lösningen på det mesta.
Tydligen inte.
hahahahahahahaha

Kiddo

Öppnar min mejlbox. Två av tre mejl är bilder på bäbisar. Varför måste just jag drabbas? Jag som kanske gillar dom minst.

Rödvin bra mot lunginflammation

Som vanligt en rubrik om vinets goda egenskaper. De flesta nöjer sig med att läsa dit (som när de tror att vin är bra för hjärtat osv.) Men naturligtvis är det antioxidanterna som är nyttiga. Och det finns på tusen andra ställen! Vin är ingen hälsokost. Vin gör folk konstiga och sjuka.

En del av Gävle, Sätra

Sätra.


Mycket jobb

Eftersom det är så mycket jobb att göra tänker jag nu gå och proviantera.

Skitmycket

Nu är det sådär skitmycket att göra på jobbet. Skitmycket.

En hel bunt

En hel bunt härliga nya socialdemokrater har jag och Peter träffat idag på det vi så käckt kallar "Nya medlemmars möte". Otroligt kul!

Folk börjar bli arga på de blåa nu. Ordentligt arga.


Dagen i SMS

För att referera dagens händelse så hänvisar jag till SMS från Ullie.

Tråkigt med dödshot, fast det bevisar ju att man gör rätt.

Om man inte retade upp puckon så är väl kampen i onödan.

Bara män

På Sds möten i Landskrona är det mest män...

De har 32 ledamöter i fullmäktige. Av dem är sju kvinnor.


Stay away

Havtornsjuice

I städskåpet

Jag vet inte vad som är normalt när det gäller lagertryck på disktrasor.


Jag har tydligen 20 stycken hemma.


Omplanterat

Vissa av blomstergrupperna från min födelsedag tycker inte det är ett dugg kul att vara grupp längre så jag har fått jobba lite med dem.


Svåra TV-val

Oftast är TV väldigt oproblematiskt för mig. Det är en ytterst liten del av mitt liv och visar utöver nyheterna inte så mycket av sådant som intresserar mig. Igår valde jag och Markus att lägga oss och läsa istället.

Men ikväll är det klockan 20 flera saker. De desperata singelmammorna, Ramseys nya program och en dokumentär om Sverigedemokraterna. Jag kommer att kolla in det sista!

Nöjd

Följde med Markus till tåget, iklädd regnmundering.
Sen tränade jag, jobbade på min image som SATS-tjej.
Så slut blev jag efter en timme av diverse.

But it´s good for me.


Vräker

Regnet bara vräker ner. Det klär hösten.

Ångestframkallande

Det tycker jag att det är när folk skickar youtube-länkar. Orkar inte kolla på sånt skit.


Annan presentSvårt att välja vad som är bäst. Blommor eller Leonidachoklad.

PresentDen här fick jag av Markus igår (och choklad). Det är ett blomarrangemang i en box. Så fint! Syns halvbra men det står LOVE på boxen. Gull-Markus sover fortfarande men jag har varit uppe i en timme och fixat med allehanda.

FrisyrJag har typiskt tunt svenskt hår. Det gör inte ofta några krumbukter men morgonene efter ett kalas man inte har duschat kan det stå åt olika håll. Det ser nu inte extremt ut på bilden men i verkligheten... I en gammal Kalle och Hobbeserie hade Kalle en sån frisyr och frågade Hobbe om man inte skulle spreja så det håller hela dagen. Det ska nog inte jag göra. Man ser också hur rödmosigt småtrött jag är.  Den här helgen är rolig, Markus är hos mig. Annars är ju han i Bryssel och jobbar nu för tiden.

Sergio 25

Han fyllde i somras.
Kalaset var ikväll.
Nice.

Me inside AngelinaJag har hennes läppar. Fast liksom motsatsen.

Hemma från krogen.

En torsdag. Det är ta mig fan på väg utför med mig. Vi var ute för att fira vår underbare vaktis som fyllt 50.
Jag går på toa och när jag passerar en grupp män/grobianer utstöter de ljud som ska betyda något positivt tror jag. Vänder mig om och säger hårt -Är det nåt problem? Svaret var också olika ljud ihop med stjärt och snygg. Jag bara går.

Det är inget särskilt med min stjärt, inte ens i kjol, Men poängen är att mitt syfte med att gå ut är inte att några män ska tycka att de ska recensera mig. Less.

Bland det sista som skulle hända i mitt liv vore att jag skulle bli intresserad av någon som säger nåt om mitt utseende på krogen om de samtidigt håller i en öl.

Jag är snygg jämt, men på ICA säger ingen nåt. Jävla sprit. Jävla gubbar.

Dags att avvika.

Snart ska jag ta bussen hem. Skriva på ett papper på soc, och sedan är det baluns!

Ibland händer det

så väldigt många saker på en skola. Tusen bollar!

Nano

Jag har en Ipod nano. First edition från 2005.
Nu finns tydligen fjärde generationen. Jag känner mig så old.
Men snygga är som såklart, som godbitar.
Jag gillar att köpa små saker med mycket färg. En ögonskugga, ett läppglans, en nano.

Scientologerna

Ser litegrann på Uppdrag granskning nu. Det har man väl hört länge, att Drogfritt Sverige är kompisar med sekten.
Dessutom har de gjort en dålig bok om knark.


De sade också att det inte är en organisation att jämföra med IOGT. Eftersom Drogfritt Sverige utmålas som dåliga måste det betyda att IOGT är bra.


Fast det visste vi ju. Igår vad det ett repotage om föräldrar som super för mycket. Har man barn, oavsett ålder, borde man ha vett att inte dricka alls. Helst. Åtminstone inte när barnen är närvarande. Fast helst inte alls. Inte med andras barn heller. Som barn är fulla vuxna inte roliga som de vuxna själv tror, de är bara skrämmande och otäcka. Som scientologerna.


Magnus Betnér

Jag var med Eva och Susanne på konserthuset och tittade. Han är bra på många sätt Magnus. Men hur är det med publiken? Skrattar okej kring kritiska kommentarer som eg. är rätt djupa kring tex religion.
Skrattar jävligt mkt när han härmar Mohammed eller drar kukskämt.
Vad säger det om publiken?

RSS 2.0