Lägenhetstittar

Vet inte om jag rapporterade från förra veckan när jag kikade på en lägenhet. När hon som skulle visa den bland annat i telefon undrade hur angelägen jag verkligen var, annars kunde ju tittandet bara vara. När hon släppte in mig berättade hon inte att hon hade hund. Inte för att jag är rädd men god ton skadar inte i sådana sammanhang.

Igår ringde jag till en kvinna för att titta på en annan. Hon tryckte bort mig och lite senare ringde det från dolt nummer och en man undrade typ vem jag var. Suck. Jag redogjorde för mitt ärende och sedan frågade han om jag ville prata med hon som bodde där. Ja, men typ det ville jag ju, därför hade jag ju ringt HENNE från början. Inte någon man som verkar sjukt skeptisk till människor. Jag har nyss varit där. Det var inte så suspekt mer än att mannen pös i en fåtölj på somliga mäns grabbiga vis och typ inte visste hur man säger hej.

Varför väljer man att röka (inomhus)? I hela mitt liv har jag bott med sjuka vuxna som valt att förpesta inomhusluften för oss andra, men någon fånig ursäkt om en fläkt. Det stinker skit och jag kanske aldrig kommer att förlåta dom för det även om jag inte pratar om det dagligen. Det är barnmisshandel tycker jag.

Den här lägenheten hade en härlig röklukt... I övrigt var den bra. Men som vanligt kan jag inte styra systemet så jag är bara fortsatt desperat.

Kommentarer
Postat av: pecka

är du desperat på lägenhet? varför?

du kan få hyra min källare ;)

2008-11-26 @ 21:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0