Mer pinsamt - Skeppström

Från politikerbloggen:
På tankesmedjan Captus sena efterfest natten till i dag fanns bland andra en kraftigt berusad Peter Skeppström från SSU.

Han var på samma sida tionde snyggaste killen i Almedalen, men vad hjälper ett utseende mot en saggig insida enligt ovan?

När jag för två år sedan var på den sk skiftesfesten som SSU hade efter kongressfesten gick jag hem då Anna Sjödin låg ovanpå Peter Skeppström. På golvet.  Se vad bra det gick sedan...

Detta är Captus: Captus är en frihetlig tankesmedja som arbetar med opinionsbildning för allmänborgerliga idéer, såsom sänkta skatter, en starkare rättsstat, fria marknader och privat drift av skola och sjukvård.

Varför var Peter där?

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Vettigt av en ledamot av SSUs förbundsstyrelse att hänga ut personal på sin blogg. Eller inte. Det är inte en diskussion ni kan ta i FS eller privat?

2007-07-23 @ 01:45:40
Postat av: Fredrik

Intressant moral Elin har: alla som någon gång i livet druckit alkohol är alltså okey att misshandla.

2007-07-24 @ 17:55:31
Postat av: Erik H

Eftersom de tidigare kommenterarna använder sig av frågeställande kommentarer så fortsätter jag på samma spår:
Var skriver Elin att det är okey att misshandla människor som druckit alkohol?
Varför är det så hemskt att beskriva den verklighet vi lever i, även när den inte är så vacker? Är det bättre att ljuga eller att hålla tyst?

2007-07-25 @ 20:48:36
Postat av: Fredrik

Elins slutsats är tydlig. Har du druckit alkohol är det inte så konstigt om du blir misshandlad. Elin beskriver den verklighet hon lever i. Det behöver inte nödvändigtvis vara samma som alla oss andra. Alla vi som vet hur maktfullkomligt Elin har betett sig i nykterhetsrörelsen kan inte mer än le när hon angriper SSUare. Kanske dags för lite självrannsakan?

2007-07-25 @ 21:19:20
Postat av: Elin

Fredrik - du maste vara galen. Var har jag skrivit att man far sla nagon alls? Svart att ta seriost annars. Och ge garna exempel pa nar jag betett mig maktfullkomligt. Jag har aldrig haft mer makt an nan annan. Och det verkar inte vara varre an att tex UNF tycker att jag ar tillrackligt bra fo att vara forbundsrevisor. Aterkom garna med specifieringar sa kan vi snacka.

2007-07-25 @ 23:31:31
Postat av: Anonym

Lovisa- det enkla svaret ar nej. Vi pratar inte om nat i FS. Nastan. Mejla mig garna om du har fragor om det.

2007-07-25 @ 23:33:10
Postat av: Fredrik

Tack för ditt svar Elin. Du förnekar dig aldrig. Att kalla mig galen är ett dåligt försök att tysta ner kritik mot dig och den lilla maktfullkomliga klick som bestämmer i unf. Klart att du har blivit revisor du tillhör ju eliten. Vi är många som stängs ute och som inte har någon möjlighet att påverka. Du har roffat åt dig många tunga positioner så att du säger att du inte har mer makt än andra är bara löjligt.

2007-07-27 @ 00:07:15
Postat av: Sergio Manzanares

Tillhör jag också den där lilla maktfullkomliga kick som styr UNF?
Det är tråkigt om du känner att du stängs ute och inte har någon möjlighet att påverka. Men gör revolt då, ta tag i dig själv och kämpa mot förtryckarna! Vad är det värsta som kan hända?

2007-07-27 @ 17:03:40
URL: http://www.sergio.blogg.se
Postat av: Ingiberg Olafsson

Hej Elin,
ditt minst sagt klandervärda beteende är rent ut sagt äckligt.
Surfa gärna in på min blogg och läs det jag skriver om dig.
Högaktningsfullt / Ingiberg

2007-07-28 @ 02:05:57
Postat av: Elin

Ingiberg- hur ska jag hitta dit? Lämna gärna adressen!

2007-07-28 @ 12:26:24
Postat av: Elin

Fredrik- Jag har inte haft någon position i UNF sedan 2003. Först i sommar har jag blivit revisor, som inte direkt är nåt inflytande på det sättet. Men specifidera gärna problemet.

2007-07-28 @ 12:28:16
Postat av: Hampus Kleve

Elin har ju helt rätt. Peter Skeppström gör bort SSU gång efter gång och är en av dem som fått er att framstå som en organisation för maktfullkomliga, arroganta broilers.
Go Elin!

2007-07-29 @ 12:36:58
Postat av: Fredrik Johansson

Det är rent ut sagt pinsamt att en fs-ledamot agerar på det här sättet. Det är det värsta jag sett. Du har ett stort ansvar som fs-ledamot i SSU och den ansvaret klarar inte du av uppenbarligen. Jagär så fruktansvärt besviken på dig Elin Lundgren. Du verkar inte förstått att du är arbetsgivare åt en människa i samma organisation som dig själv. Det här är allvarligt och mitt förtroende för dig som medlem är obefintlig efter det här!

2007-07-29 @ 14:57:18
Postat av: Elin

Det är väl lite såhär Fredrik J, att jag självklart tycker det är tråkigt att du är besviken. Men vet du, det är lugnt.. för snart är det kongress och då är mitt livs galnaste ja (att sitta i SSUs förbundsstyrelse) äntligen till ända och jag slipper sitta i den samling som kallas SSUs förbundsstyrelse men som mest är ett spel för gallerierna. Det är jag där min besvikelse ligger. Att demokratin inte fungerar. Därmed inte sagt att två fel gör ett rätt. Och som du ser (om du vill) har jag insett det här misstaget och bett om ursäkt. Men min poäng, att ledande SSUare oavsett vem, inte ska vara berusade på ostrategiska platser överger jag aldrig.

2007-07-29 @ 15:23:52
Postat av: Moderat Svensson

Grattis! Svineriet har nu äntligen fått dem i det egna ledet att reagera.
Socialdemokraterna ÄR världshistoriens mest smutsiga politiker. Alla kategorier.

2007-07-30 @ 02:24:31
Postat av: Jimmie Husing

Elin. Du ljuger. Jag var på skiftesfesten du talar om hela kvällen (efter middagen) tillsammans med bland annat Anna. Och därför vet jag att det du skriver aldrig har hänt.
Om jag hade blivit utsatt för liknande lögner hade jag polisanmält dig för förtal.
Jag är så jävla less på kötthuvuden som du som använder vilka metoder som helst för att skada andra SSU:are.
Jimmie

2007-07-30 @ 12:38:03
Postat av: Elin

Nä Jimmie, jag ljuger inte, varför skulle jag göra det? Det var precis då jag valde att gå hem. Eftersom jag tänkte att jag ska jobba med de här personerna sen och därför inte ville se som så. Men det är ingen kalasstor grej för mig precis. Jag tror jag har minst intresse i världen av att skada SSUare faktiskt. Det finns nog få SSUare som faktiskt bryr sig mindre om maktkamper och intriger än jag, vilket du skulle veta om du kände mig.
Det är också därför jag alltid blir lika förvånad när ni andra bryr er så mkt. Men det kanske är en bra sak att ni gör det.

2007-07-30 @ 14:00:31
Postat av: Jimmie Husing

Orsaken till att du ljuger är väl inte speciellt svårt att räkna ut. Du vill skada personer du inte tycker om.
/Jimmie

2007-07-30 @ 14:52:51
Postat av: Elin

Fast jag ljuger inte. Typ aldrig gör jag det. Jag tycker det du skriver är ett jobbigt tecken för SSU... att det antas att man ljuger för att skada andra. Så vanligt är det tydligen... Men jag har inte kommit dithän att jag anammat det.

2007-07-30 @ 15:15:18
Postat av: Jesper

Allvarligt talat, vart har hon skrivit att det är okej att misshandla någon som druckit alkohol? Inte någonstans i det här inlägget såvitt jag kan se. Det är urusel retorik att lägga sådana lögnaktiga uppgifter i någon annans mun och sedan angripa henne för någonting hon aldrig sagt.

2007-07-30 @ 19:48:28
Postat av: Fredrik

Sjödin blev misshandlad av en vakt som kallade henne hora. När han blev anmäld lades anmälan ner. Bland annat en nykter juriststuderande vittnade till hennes fördel. Men Elin klandrar den som blev misshandlad och som hade kroppen full med skador. Undrar varför?Låter som den våldtagna tjejen som får höra att allt är hennes fel. Patetiskt.

2007-07-30 @ 21:12:10
Postat av: Elin

Fredrik? Du har fortfarande (trots upprepade frågor) inte kunnat peka på var jag har skrivit att det är okej att misshandla någon under några som helst omstädnigheter. Trots det påstår du att jag tycker det. Varför? Det är verkligen inte min åsikt.

2007-07-30 @ 21:46:47
Postat av: Fredrik

Hur ska man annars tolka det du Elin skriver? Du tycks mena att dessa människor dricker mycket sprit och att det då inte är konstigt att det gick som det gick.
Eller som Elin skrev "Se vad bra det gick sedan...". Går inte att tolka på många andra sätt.

2007-07-30 @ 22:31:28
Postat av: Elin

Inlägget handlar inte om Anna. Att förstå sammnhang och suftning när man läser är grundläggande. Att tolka helt fritt är givetvis en rättighet men kan uppenbarligen bli helt fel. Och du verkar heller inte förstå ett mantra av "ingen ska misshandlas någonsin oavsett" utan håller fast vid din felaktiga tolkning. Varför?

2007-07-30 @ 22:37:54
Postat av: Fredrik

Jag behöver inte tolka fritt. Det är bara att läsa innantill. Det är uppenbart att inlägget handlar om Anna Sjödin och Peter Skeppström och att du Elin tycker att det inte är konstigt att det gick som det gick. För min del har den ena händelsen (om det nu ens har hänt, verkar vara tvivel på den punkten) inte ett skit med den andra att göra. I valet mellan att tro på en misshandlad Sjödin och oberoende vittnen eller en oskadd vakt och hans kompisar tror jag betydligt mer på Sjödin. Jag har också bekanta med erfarenheter av liknande. Jag håller med tidigare inlägg. Vad är syftet om inte att skada och klandra personer du inte gillar. Stötta istället en person som råkat illa ut.

2007-07-30 @ 22:59:10
Postat av: Elin

Syftet är precis det jag har förtydligat (då inte alla är så bra på att hitta sammanhang i texten skrev jag ju ett förtydligande som du helt verkar bortse från). Dvs att det är illa att SSuare i ledande positioner är berusade på ostrategiska platser. Har jag inte varit tydlig nog för att du ska förstå? Gör mig är det glasklart, på mitt första arrangemang med nya förbundsstyrelsen var bla dessa två personer berusade. Båda har sedan uppmärksammats berusade mer eller mindre lämpligt. Det har inget som helst med nån skuldfråga att göra. JAg var inte med så jag tycker inget annat än att situationen med Crazy Horse är olustig. MÅste man förklara för dig som ett barn, det som andra verkar förstå av texten?

2007-07-30 @ 23:18:38
Postat av: Fredrik

Vad menar du med " Se vad bra det gick sedan..."? För mig är det uppenbart att du skuldbelägger.

2007-07-30 @ 23:33:55
Postat av: Elin

ja
"... en kraftigt berusad Peter Skeppström från SSU."
Det är ju knappast smickrande. Det är ju det hela inlägget handlar om, och sedan fabulerar du fritt. Och hittar på saker. Som att jag tycker man får slåss. Läskigt.

2007-07-31 @ 00:25:50
Postat av: Fredrik

Så att Sjödin blev misshandlad på galna hästen är Skeppströms fel?

2007-07-31 @ 03:05:26
Postat av: Peter Albertsson

Fredrik, det verkar som Anna Sjödin har alkoholproblem, inte sant?
Förklarar varför hon blev utslängd och i samband med detta började bråka. För mycket alkohol kan ju leda till ett aggressivt beteende, och börjar man då slåss med säkerhetsvakter så är ju det troliga att man åker på en del stryk och det på helt rättfärdiga grunder. Du kanske menar att säkerhetsvakter inte har rätt att använda våld för att avlägsna personer som är för berusade om de gör motstånd? Eller att de inte har rätt att försvara sig?

2007-07-31 @ 03:16:46
URL: http://nyliberal.wordpress.com
Postat av: Fredrik

Nej, ingenting tyder på att hon har alkoholproblem. Däremot har uppenbarligen vakten attitydproblem som kallar tjejer för horor.

2007-07-31 @ 03:53:51
Postat av: Erik H

Jag undrar vad Peter Skeppström tycker om hela den här debatten. Har han någon blogg eller hemsida där han lägger ut sina tankar? Google brukar vara kompis med mig, men inte i det här fallet. Den som vet kan väl slänga upp en länk i en kommentar.

2007-07-31 @ 22:21:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0