Hur viktigt var det med svenskan?

Kollat in hemsidan tillhörande ungdomsförbundet till Sverigedemokraterna. Det var ett tag sedan sist. I den sista nyheten, om flygbladsutdelning i Gävle, fanns i den inte så långa texten minst tre allvarliga stavfel. Pinsamt för partiet som hävdar språkets viktighet.

Men förvånad är man ju inte.

Kommentarer
Postat av: Thomas

Man skall inte kasta sten i glashus. Du har också ett stavfel på ett inlägg. Vad är ett helvetståg? Heter det inte helveteståg alternativt ett tåg från helvetet.
Uppskattar dock att du skriver det som du uppfattar som fel inom SSU med alkohol och liknande. Problemet är att samma saker händer i de andra förbunden. Jag var aktiv inom ett borgerligt förbund på 80- och 90-talet, samma problem med alkohol och maktkamper.
Tyvärr så fortsätter det äver i moderpartierna. SSU har ett problem där man inte klarar av att hantera saker internt, men det kanske beror på att det inte bara handlar om personliga motsättningar utan även om innehållet i politiken.
Lycka till med allt Elin.
MVH
Thomas J

2007-08-07 @ 22:01:35
Postat av: Elin

Det beror väl på vilken typ av stavfel det är. Har man glömt en bokstav eller tryckt på fel knapp är det väl en sak, men när man inte har denfgrundläggande grammatiken klar för sig är det lite annorlunda. Och det gör väl inget eg, om det inte vore för att man håller den fanan högt. Danke.

2007-08-08 @ 18:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0