Förtydligande och ursäkt

Ingiberg har helt rätt.
Jag känner inte Peter Skeppström väl alls och kan och ska inte alls uttala mig om hans insida. Verkligen inte alls. Det ska jag inte göra igen.
Det jag menade med mitt inlägg är att jag tycker det är beklagligt när ledande SSUare dricker sig så berusade att andra uppmärksammar det. Alltså på ostrategiska platser. Min formulering på detta blev oerhört puckad och utpekande på ett sätt som inte var genomtänkt.
Självfallet har detta inget med Peter som person att göra, det hade lika gärna kunnat vara någon i förbundsstyrelsen eller jag själv eller någon annan pesonal.
SSUs image förlorar på stor berusning, det är det enda.

Förlåt Peter och förlåt Ingiberg för att du behövde bli så arg som du inte blivit på länge.

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Hej Elin!
Det där tycker jag var en bra rättning/förtydlning. Jag blev lite chockad och stört när jag såg hur en förbundsstyrelsepersonal hängde ut "sin" egen personal på sin blogg. Och, diskuterar ni inte frågor i FS på ett sätt du önskar, vilket det verkade som i ditt svar på mitt förra inlägg, tycker jag att du ska försöka jobba för det. Jag tycker också att vår alkoholpolicy är typ bland det viktigaste vi har, och jag skulle gärna se en konkretisering av den.

2007-07-29 @ 00:44:21
Postat av: Elin

Lovisa, det är några i nuvarande FS som ibland lyfter frågor som är av principeill karaktär. Men det
är liksom inget poppis att prata om. Kort sagt. Det mesta i SSU-förbundet bestäms långt utanför mötesrummen. Det är helt nytt för mig och
verkar inte vara nåt som är lätt att ändra snabbt. Kanske har du själv en aning om hur snacket går mellan olika grupperingar om sånt här och annat. Jag är övertygad om att du drar ditt strå till stacken för att skapa ett bättre SSu. Det behövs många fler till det!

2007-07-29 @ 00:48:01
Postat av: deep.ed

Själv tycker jag det var vettigt och den där Ingiberg är en jäkla surpacke. Stå på dig och säg sanningarna -det har varit nog länge av socialdemokratiskt locket-påmentalitet när det gäller interna frågor.

2007-07-29 @ 11:47:32
URL: http://deepedition.com
Postat av: Jesper

Jag tycker det verkar vara många som angriper Elin för att hon "hängt ut" en annan SSU:are. Det verkar anses mer allvarligt än att man som representant för SSU super sig så full att man kryper omkring på varandra på golvet. Alltså, ni får gärna supa hur mycket ni vill inom SSU, det har jag inga synpunkter på. Det som skrämmer mig är att så många av er vill tysta ned det som hänt och i den vevan skjuter budbäraren (Elin) och inte de som verkligen misskött sitt förtroendeuppdrag.

2007-07-30 @ 19:58:19
Postat av: Elin

Puss Jesper! Det skrämmer mig också, att inte en jävel vill diskutera sakfrågan.

2007-07-30 @ 21:49:04
Postat av: Morgan

I söndags och måndags var det utbildning för alla som jobbar på Pride. Där fick man bland annat veta att man aldrig ska dricka och samtidigt som man har volontärskläderna eller sin namnbricka på sig. Varför inte? Ja, för att folk ju inte vet om man är i tjänst eller inte. Och det vore ju inte så kul om det börjar snackas om att det enda pridevolontärerna gör är att festa. När hela historien om Anna Sjödin rullades upp var det enda man såg en massa SSU-knappar. Helt galet.

2007-07-31 @ 01:01:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0