Elin-dagen

Idag är det en stor dag!
Förutom att det är den första i frihet på länge, så är det också min namnsdag. Jag har ju bara ett namn och då är det viktigt att göra det bästa av den dagen. Desssutom är det länge sedan jag var hemma på rätt dag.
Så jag har helt enkelt haft kalas. Och samtidigft ignorerat media. Men det kan bli svårt, tex när de ringer på mina systrars fars mobil. Hur det nu gick till. Tårta, wienerlängd och krämkaka. Och ett gäng gäste roch presenter. Man vet aldrig, det kan dröja tills Elin-dagen kan firas så storslaget igen.

Det är så roligt med alla samtal och mejl och sms där folk ringer och säger att jag är tuff och har gjort helt rätt. Och varvar det med att berätta nya sjuka saker som gjorts. Det räcker med att titta på kommentarer folk skrivit i artikeln i Metro ang. Laila. Hotar som barnungar med foton. Man skakar. Från Lailas senaste lustmord eller?

Jag hoppas så innerligt att Laila blir ny ordförande. Hon ser det SSU som ses utifrån, altlså Kindergarten. Hon kritiserar det för att hon förstår att det är fel, inte för att lite småkritik kan se snyggt ut när man blickar framåt.

Och lite annat lortigt som man inte tror är sant.

Kommentarer
Postat av: Erik H

"tex när de ringer på mina systrars fars mobil"
Hahaha! De drar sig tydligen inte för nånting. Ja, och hur sjutton gick det till egentligen? Kan tänka mig att han blev aningen förvånad.

2007-07-31 @ 22:34:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0