Man kan inte älska alla.

Postat av: Katarina

Jaaa, du är så himla duktig! Får så mycket gjort alltid alltid alltid. Och är ännu bättre på att berätta om det. Zzznark....

2007-aug-24 @ 11:15
Postat av: Elin

Katarina - japp skitduktig, och jag älskar när det stör någon. Vissa har så svårt för att andr aär duktiga.
Fast ibland går det någon dag utan att jag presterar. Och det är inget fel på de dagarna heller.

2007-aug-24 @ 14:48


Postat av: Katarina igen

Well Elin, jag är också är jäkligt duktig på att prestera och hinna med att göra en massa saker. Däremot har jag inte något behov av att hela tiden påpeka det och tala om hur duktig jag är. För mig räcker det bra att veta om det själv. Kan inte låta bli att undra vad det är som driver dig att hela tiden skriva om allt du hinner med och om hur duktig du är. Stort behov av att hävda dig själv?

2007-aug-31 @ 15:02


Postat av: Elin

Hjälp vad du verkar otäck Katarina igen. Men ett tips... du skulle hinna så himla mycket ännu mera om du inte var buitter på andra människor som gör det. Jag storgillar andra som får mkt gjort och skulle aldrig i livet hålla på att bitcha om det. Men vet du, nu har du ändå fått sagt att du är minst lika bra som jag. Känns bra i magen va? Jag tvivlade aldrig. Jag vet att det finns många kanonbra tjejer, men har inget behov av att kasta skit på dom för det. Tvärtom.

2007-aug-31 @ 23:19

Nä man kan inte älska alla. Tur det kanske. Men jag älskar fenomenet att personer som håller sig anonyma -kanske inte ens nån jag känner för jag känner ingen Katarina- typ stör sig på att jag kan baka många kakor snabbt. Det tror man liksom inte. Men det kanske är lite som när jag har lite att göra och stör mig på att folk inte kan sopsortera som brukligt vore. Klart man blir arg över att folk är nöjda med sig själva... svenskt svenskt svenskt. Katarina, det är snart 6 juni. Då kan ni fira den svenska Jantelagen, du och dina kompisar. Bära plakat med texten "Tro inte att du är nåt" .

Kommentarer
Postat av: Anna

Elin ÄR duktig. Så är det bara. Och det är inge' fel med det.

2007-09-01 @ 08:42:31
URL: http://norgren.webblogg.se
Postat av: Anonym

för att citera Morrissey
"why should I spend valuable time on people who don't care if I live or die"

2007-09-01 @ 18:46:09
Postat av: Katarina Bengtsson

Nej, både du och inlägget ovan har rätt: bäst att sluta läsa din blogg, kommer uppenbarligen aldrig att fatta vitsen med att hela tiden mala om hur duktig man är, vilket inte har något med bitterhet att göra. Eller Jante. Bara helt vanligt vett. So long!

2007-09-05 @ 15:29:23
Postat av: Elin

It kills me!

2007-09-05 @ 16:57:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0