Jag är snabbast

jag kan göra saker så himla snabbt och det blir ändå väldigt bra. En slags gåva kan man säga.
Nu har jag varit hemma en timme, och jag har diskat, duschat, packat till imorgon, msnat med susanne, matat råttor, planerat klart två lektioner till imorgon och beställt lite filmer.

Nu ska jag lägga mig och prata med Markus och sen somna med nya Pandurokatalgoen under huvudet.

Kommentarer
Postat av: Erik H

Alltså. Är det nån mening att du beställer filmer? Du klarar ju ändå inte av att titta. Måste hålla på å scrappa eller bläddra i tidning eller nåt annat ADHD-aktigt medans. Det kvalificeras inte som tittande att bara lägga i DVDn i spelaren och sen gå därifrån, Elin.

2007-08-24 @ 11:06:26
Postat av: Katarina

Jaaa, du är så himla duktig! Får så mycket gjort alltid alltid alltid. Och är ännu bättre på att berätta om det. Zzznark....

2007-08-24 @ 11:15:30
Postat av: Anna

Sova med Pandurokatalogen under kudden? Må du drömma pyssliga drömmar, min vän!

2007-08-24 @ 13:22:34
URL: http://norgren.webblogg.se
Postat av: Elin

Katarina - japp skitduktig, och jag älskar när det stör någon. Vissa har så svårt för att andr aär duktiga.
Fast ibland går det någon dag utan att jag presterar. Och det är inget fel på de dagarna heller.

2007-08-24 @ 14:48:24
Postat av: Katarina igen

Well Elin, jag är också är jäkligt duktig på att prestera och hinna med att göra en massa saker. Däremot har jag inte något behov av att hela tiden påpeka det och tala om hur duktig jag är. För mig räcker det bra att veta om det själv. Kan inte låta bli att undra vad det är som driver dig att hela tiden skriva om allt du hinner med och om hur duktig du är. Stort behov av att hävda dig själv?

2007-08-31 @ 15:02:55
Postat av: Elin

Hjälp vad du verkar otäck Katarina igen. Men ett tips... du skulle hinna så himla mycket ännu mera om du inte var buitter på andra människor som gör det. Jag storgillar andra som får mkt gjort och skulle aldrig i livet hålla på att bitcha om det. Men vet du, nu har du ändå fått sagt att du är minst lika bra som jag. Känns bra i magen va? Jag tvivlade aldrig. Jag vet att det finns många kanonbra tjejer, men har inget behov av att kasta skit på dom för det. Tvärtom.

2007-08-31 @ 23:19:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0