Åh, det är fredag.

Även om man älskar sitt jobb är fredagar extra roliga. Idag är det fullt. Jobbar en halvtimme till. Sen ska jag gå lite på stan innan möte med Tommy, Ellinor och Daniel. Sen fika med min bror (som jag längtar efter) och sen kommer det en långväga kompis till mig ikväll (Hur långt bort är Örebro?)

Drake vs. Dino

På min TV var det nyss ett battle mellan en T-rex och en drake... På SVT. I dokumentärform. Kan det inte snälla vara nog med att det finns olika fantasyböcker.

Kan SVT sluta ljuga för kidsen. Det finns ingen tomte, det finns inga dra...

Mm. Eller hur.


Drakar har flyglåsor, men hur bildade de vätgasen? Det får jag snart veta. Åh, låt klockan bli halv så jag får se Stockholm live istället.


Glad om man får nåt

Så är det ju!

Idag får jag göra sallad till mig själv att äta. MEd pasta, ryccola och lite annat helt okej gott. Men inte så kul, men man ska vara glad om man...

Äntligen fick Seth en anledning att ringa mig också. Vad glad han var. Vad glad jag var.

Min Ipod ni vet. Imponerar på många. Och mig. Hela tiden. Man kan ha den i minsta lilla fickan.

Ikväll ska jag träna expresspass igen. Och läsa de sista fotosynteserna.

The new me

Jag är så himla teknisk.
Idag har jag läst senaste upplagan av mobil, M3 och Mikrodatorn.
Jag har köpt en ny lasermus samt fixat allt med min nya Ipod nano som kom idag. Och ja, den är min nya bästa vän.
Liten, smal, svart snygg och med personlig text på. Den får mon söta mobil att framstå som gigantisk.

Vidare har jag bokat biljetter på SJ och SAS. Det senare har tragiska telefonköer.

Och långpromenerat. Orkade inte besöka gymmet för tredje dagen i rad.

Är jättehungrig nu. Tror det var nåt bra på Tv nu vid åtta. äta till det då.


Nämnden gick jättebra. Kände mig väldigt välkommen.


Nämnd

Idag ska jag göra min debut. Jag har klänning. så det så.

Narkotikafrågan

Denna tidning som utges av RNS har fått en helt ny look. Det glädjer mig för den tidigare höll inte riktigt måttet. Den nya har en snygg magasinkänsla. Det känns roligt.

Och Robbie W har sagt att han är helgbög. Vad spelar det för roll? Vil älskar väl honom oavsett vem han älskar. Men jag förstod att det var kryptiskt svarat så det man vara ett mediajippo, vilket oavsett inte påverkar mitt liv i nån särskild riktning.

Och så M.s feta utspel på DN-debatt idag. Kul kul för Söderhamnarna som inte kan flytta där det finns 5 utannonserade jobb. haha. Klart man ska straffas för var man har skaffat sin familj. Men jag vidhåller dock att Söderhamnare som kan flytta för att få jobb, typ för att de är ungdomar och inte egentligen är bunden till stan. Flytta och skaffa ett jobb, för det går. Och var inte så kräsen. Och det är klart att man också ska straffas för att man är sjuk. Extra mycket. Dubbla bestraffningar för nåt man inte kan rå för, det gillar vi. Inte.


Det här är jag.


Det är så härligt att göra personlighetstest. Särskilt när det stämmer så skrämmande bra.


Supervisor Guardians are squarely on the side of rules and procedures, and they can be quite serious about seeing to it that others toe the mark—or else face the consequences. They do not hesitate to give their stamp of approval, nor do they withhold their directions or suggestions for improvement. Like seasoned, stalwart umpires, Supervisors will set their jaw and make the call on anyone who steps up to bat. They even feel obligated to do so, and they’re sometimes surprised when others don’t seem grateful for being set straight.


Comprising at least ten percent of the population, Supervisors go by experience and that is what counts, not speculation and experimentation, and certainly not fantasy. They keep their feet firmly on the ground and make sure that those under their supervision do the same, whether employee, subordinate, offspring, or spouse. If others wish to fool around and daydream, fine, as long as they do it on their own time—which means after the job is done. But if they fritter away their time while on duty, they should not be surprised when the Supervisor calls them on the carpet. The top sergeant will not put up with such nonsense.Supervisors are gregarious and civic-minded, and are usually key players of their community. They are generous with their time and energy, and very often belong to a variety of groups, supporting them through steady attendance, but also taking a vocal leadership role. Indeed, membership groups of all kinds attract Supervisors like magnets, perhaps because membership satisfies in some degree their need to maintain the stability of social institutions. Like all the Guardians, Supervisors worry a good deal about society falling apart, morality decaying, standards being undermined, traditions being lost, and they do all they can to preserve and to extend the institutions that embody social order.

Supervisors are so in tune with the established institutions and ways of behaving within those institutions, that they have a hard time understanding those who might wish to abandon or radically change them.


Jag är kung

Ikväll valde jag att träna step. Det har jag gjort från och till i fem år och under min glansperiod hade jag inga problem alls med de svåraste passen. Tvärtom så var jag glad åt alla snurrar och skutt. Nu kände jag mig lite osäker när jag greppade brädan, men oj vad bra det gick. Varför tränar jag inte step oftare? Får ta mig samman nu! Dte räcker inte att träna två gånger i veckan för att må riktigt bra.

Har också gjort andra nyttiga saker. Som att städa hela vardagsrummet. Min gullige Erik hade både diskat och dammsugit köket när jag kom hem så jag fortsatte lite. Planerade också om min gigantiska porslinsblomma. Stort problem där! Själva spaljen som den växer runt har liksom rostat sönder och sitter inte längre fast i jorden. Jag fick helt enkelt ta en sån träslev som jag annars använder till pastan och stötta den med. Lite fånigt men funktionellt.

Hurra! Nu är det Plus på TV! Bredbandstelefoni ska avhandlas. Bra, jag vill ju bli teknikexpert, och dessutom är jag ju begåvad med detta själv, helt utan att förstå hur det fungerar. Nästan. Men jag är livrädd för att det ska bli något fel på det.

Ullie pratar i mobil när hon rider. Det är nästan det häftigaste jag hört!


Jenskalas

ElinElin

Detta har jag gjort i helgen:

Åkt tåg, fram och tillbaka till huvudstaden
Läste Wonderboy, skrev dagbok, läste Expressen. Inte ens öppnat ETC än.

Träffat Anna
Pratat om SSU-arbetet och hon berättade att Djurens Rätt blivit pissed över SSUs kampanj inför kyrkovalet där alla uppmanades rösta för att inte vilka svin som helst skulle ta sig in. Ni fattar... inte vara elak mot grisarna.

Varit med Elin och Pierre
Pratat teknik med Pierre och allt möjligt med Elin. Och sovit hos dom och åkte med dom.

Fest på Svea Livgarde
Jens fyllde 30. Alltså fem år sedan jag var där sist. Såklart hade vi gjort läxan jag och Elin och var mkt tjusiga i våra aftonklänningar. Träffade många jag inte träffat så ofta och det är trevligt. Soltorkade tomater är gott.

Träffat Sven
Han är redaktör på Drugnews och det var på tiden. Trevlig fika utomhus.

Bio med Erik
När jag kom hem idag mötte Erik upp och vi har sett Kalle och chokladfabriken på bio och ätit på Österns Pärla och nu bara softar vi innan sovdags.

Retat mig på felastavningar
som inte är missar på tangentbordet
Rycktesvägen till exempel. Stavas för fan inte med ck.

Jobbat
Utmaningen imorgon, kan jag berätta hur en bil fungerar?Löneförmånen

Skolbild

I år blev det alltså så här. Man får vara glad om man får nåt, som Lovisa brukar säga.

Har just varit och fröst tränat på gymmet och sedan passat på och tagit en timmespromenad när det är ljust. Det finns fina gula löv och sånt.

Köpte ETC, Expressen och VeckoRevyn på Pressbyrån innan jag gick hem. Efter att jag hade varit och hämtat mitt passerkort hos den trevliga damen. Som kommenterade att jag var lärare på högstadiet med
-Jaha???!!! Och jag frågade vad som var så märkligt med det och hon svarade att jag ju ser väldigt ung ut. Bara så ni vet. Det är liksom ett tema i mitt liv, att folk tycker jag ser ung ut.

Imorgon är det Stockholm. Det blir så bra! Tror jag nog. Ikväll ska jag klippa luggen och läsa böcker. Jag älskar att läsa böcker, men jag hinner inte det så ofta som jag vill. Och så ska jag lär amig exakt hur en bil fungerar, så jag kan berätta för eleverna på måndag. Så att dom sen kan välja någon uppfinning och berätta för mig.

Jag måste äta något också. Är hungrig som värsta hungrot.
Oansvarigt

Betänk hur präktigt mitt liv är när jag känner mig oansvarig då jag kommer hem strax före elva en kväll före arbetsdag. Jaja, jag vet. Massor av folk gör så hela tiden, och det har hänt mig tidigare också. Men det var ett tag sedan.

Vi har varit ett gäng hos Kicki i Sandviken och haft alldeles förträffligt trevligt, så jag vet inget om hur det gått med Rita och annat viktigt i världen så det måste jag kolla in nu. Sedan ska jag noga borsta tänderna.

Längtar till i helgen. Det kommer att bli kul och jag kommer att träffa massa olika folk.


Rita

Nu kommer Rita.

Det  var lite ironiskt att läsa DN i morse. Stor stor artikel på ena sidan om Rita och vad som kan komma och hända. Mindre artikel på motstående sida om det som redan hänt i samma stil i Indien.
Men det är klart, vem bryr sig om Indien!

Linda är som mig

Carin 21:30, detta fantastiska program.

Linda Rosing:
-Jag är som alla andra tjejer.
-Jag mår lika dåligt som alla andra tjejer.
-Jag gör som alla andra tjejer gör.

Tillåt mig småle.

Moss

När jag skriver moss så tänker jag inte på det jag tänkte, dvs Kate Moss, utan på såna där små flugsvampsprydnader vi hade i vitmossan (som inte är nån mossa) till jul.

Och ju mer jag tänker på det desto roligare blir det. För jag tänkte ju säga nåt om Kates knarkande, men när vi ändå hamnade på flugsvampar kan jag sluta direkt.

Debatt -om spritskatt

Korta kommentarer (för egentligen borde man sova nu)

Centerpartisten som påstod att vi skulle lära kidsen dricka på ett vuxen sätt var rolig. Så att dom inte spyr i buskarna. Han har nog aldrig varit på en fest sen han blev vuxen för det förekommer rikligt även på sk. vuxenfester. Han stärker dessutom testen att en av de främst anledningarna till att folk dricker är för att få till det med nån, när han anser att man ska lära sig bjuda upp nykter.

Anitra lät som hon skulle börja gråta hela tiden. Tips: Inte använda ord man inte kan uttala Och trist att inte ha nolltolerans mot att barn ska växa upp med missbrukande föräldrar, utan vi sks bara göra så gott vi kan. Våga göra ännu bättre!

Och Carina från det kära UNF. Okej, men lite nervös och lite trist rabbla statistik istället för att vara lite radikal. Men det är inte så lätt. Bra bra.

I´m a...

..hiphopper, yes I am.

Äh, det har jag väl alltid varit. Lyssnat på pratmusik och varit down with the förort och så.

Men aldrig att jag har dansat så här bra tidigare.

PolisernaJag är faktiskt typ hela slut nu. Redan vid halv tre när jag gick till sista mattetimmen var jag liksom urblåst i huvudet. Nu har jag kolhydratladdat och tror på bättring. Mitt i morgonens neutralisationslabb hade vi brandövning. Då blir det inte bra stämning!

Ikväll är det sån dans igen, och jag läser egentligen nya Damernas Värld just nu. Och så ska jag läsa ett gäng arbeten om fotosyntesen.

Bosse slant med tungan igår och pratade om lata poliser. Förra veckan sade Leif GW att 25 procent av alla poliser kan man lika gärna sparka för de är värdelösa. Men tillade att det gäller på alla arbetsplatser. Och ofta tycker jag GW har rätt, även om jag förstått att han var fel ute i Costas-fallet. Alltså hade Bosse kanske inte så fel. Varför får man aldrig säga att nån gör ett dåligt jobb? Visst, inte generalisera. Men ärligt... nog finns det killar och tjejer som är på helt fel plats.

Vill ha

Det är mycket saker som jag vill ha. En ny patron till min Ballografpenna. En origoskål, den bruna varianten.
Men sedan tänker jag att prylar är inte det som gör mig lycklig.
Det är söta killar som till exempel William och Alex som jag ska hänga med ikväll, som gör det. Och söta tjejer, som Andrea som jag pratat med idag.

Jenny

Igår körde jag två olika bilar. En fantastiskt V70 (snälla, ge mig en V70) när vi SSU-shoppade och en mer vanlig Saab när jag och Lina åkte till Sandviken med Peter och Magnus för att se Jenny Wilson, detta för mig skapligt okända fenomen. Men det var mycket trevligt och hon sjöng vackert.

Läste i DNs söndagsbilaga idag att det är ett damigt mode som gäller nu, och det hade hon anammat. Redan igår. Vilken modern tjej!

En otäck farbror från Sverigedemokraterna ville ge mig en röstsedel när jag köade. Ja, faktiskt köade. Det var lång kö in till Kyrkans Hus. Och det var ju en bra sak. Men måste tanterna hymla med vad dom röstar på och ta en av precis alla valsedlar med sig till kuren? Och det går ju inte snabbt för dom att plocka heller. Suck!

Och nu har jag köpt medicin till min stressade mage. Det känns tufft, jag som tidigare bara ätit pencillin (hur stavas det?) en gång, och toppat med nån alvedon då och då. Och nu har jag värsta många olika piller att välja på beroende på hur mycket det svider. För svider, det gör det. Illa.

Ut och rösta!

Jag

Hepp hepp! Ut och rösta med er idag!

Spännande morgon

blommorfönster

Lina och jag har haft precis så spännande som ni ser på bilden. Jag har haft en sån blompysslarmorgon. Jag har planterat om, klippt bort dött eller övervuxet, tvättat fat och sådär. Och flyttat om. Nu får man känslan av mer blommor i vardagsrummet trots att det inte är det.

Någon som har koll på hur man bäst tar skott från hjärtan på tråd?Tjenare Kungen

Elin och Lina listar

1. Killen från ABF, med saxofonen
2. Pubishåret
3. Jävla fascist!

Jag har planterat om mina kaktusar, okej. Jag har för f*n stickor i fingrarna.


Lasse W

Så här skriver min kompis Peter idag i en krönika i GD, där han listar artister han har svårt för, inte gillar och annat i den stilen. Snart ska Lina och jag gå på bio. Tjenare Kungen. Sverigepremiär idag.


3. Lars Winnerbäck
Ja, jag vet inte vad som går­ ­igenom Sverige ibland. Så snart en artist sjunger texter som ­betyder mer än Tomas Ledins floskler så uppskattas de som en ny Dylan eller en Ulf Lundell för sin generation. Det är precis som om dålig konkurrens gör att vi måste uppskatta det vi får. Jag menar, om det bara finns Euroshopper köttfärs så äter jag hellre morötter. Vi måste inte älska Lasse Vinterdäck bara ­därför att det inte finns någon annan svensk som inte gör det bättre. I en krönika i GD för ­några månader sedan var det någon som klockrent definierade Lasses fans som unga tjejer som precis börjat tänka själv. Det kanske låter elakt, men ­mina elever som är inne på ­musik och böcker älskar alla Lasse och de är alla i den åldern då de börjar bli mera medvetna. Jag är alltid lite misstänksam mot människor som verkar vara sådär genomhyggliga och texter som denna senaste singeln:
"Jag har sett hur du kämpar för att ta dig loss/rösten manar stå upp och slåss/hur dumheten sprakar med tomtebloss/och en faddad massa skriker 'kom med oss!'/det är ett tufft liv"

Det säger det mesta. En vän till mig blev lämnad av sin tjej häromåret och det gjorde ont, sa han, men det värsta var när de höll på att bryta upp och hon rekommenderade Lasse Winnerbäck till honom. Det kände han som ett slag under bältet. Dessutom tror jag, med tanke på Lasses utseende och så, att han är den häftiga storebror som alla dessa tjejer vill ha
.

Först Latin Kings

God morgon! Jag är oftast först på jobbet. Tagit emot en sjukanmälan redan. En av mina.
Ipod beställd igårkväll.

Läste DN på bussen hit och blev glad när jag läste att en ny bok om Latin Kings släpps på torsdag. Jag älskar dom!

Idag är det mycket ekosystem som gäller.


Är det tillåtet?

Jag har liksom först jobbat och haft roliga lektioner, sen suttit på ledningsmöte och sen åkt direkt och haft möte med IOGT-NTO-föreningen och snackat lokaler. Får man mötas så mycket? Jaaaa. Tur att jag har rutin. Tur att det finns människor som Per. Puss! Som frågar hur man mår och sånt!

Jag vill bara bara bara göra INGENTING. För det har jag inte gjort på några veckor nu. Jag vill att Lina ska vara här med mig i helgen och göra ingenting.

Nu tror jag jag skickar efter en iPod nano, ska bara sälja av lite fonder först. Jag kommer att ta en svart, och den ska ha bästa inskriptionen. Och jag kommer att bli ännu tuffare.

Just nu dödar jag all tid genom att boka upp varenna minut med saker. Jobbar jobbar, möten, aktiviteter, hälsa på, träna... har inte läst ut en bok på veckor och det mina vänner, är ovanligt.

Jag tackar högre makter för msn. Det är så bra. Resten av kvällen ska jag bara sunka hemma. Mejla lite och så!

Möte och telefon

Det har helt häpnadsväckande ringt en hel del hos mig, sådär mer än det brukar på en kväll, när jag har suttit här och pratat med Sergio om nykterheten. Sergio ska sova här och får faktiskt låna ett par av min kalsonger. Till imorgon, så han är hel och ren under. Och samtidigt läst urgamla Motdrag, mejlat och skrivit krönikor.

Så mycket tårta som vi åt på SSU-mötet är inte alls hälsosamt. Men gott.

Och min gulliga kommun hade köpt grattis-till-FS presenter åt mig. Massor av sånt jag gillar som är gjort av papper. Hur gulligt som helst. Dom är dom bästa.

Jag ger den havregrynsgröt.

Jag ger kroppen gröt och mjölk. Det borde vara bra efter en dag på jobbet och när jag är på väg till SSU-möte. Vi måste ju styra upp hösten ju!
Jobbet gick bra och det är roligt!

Ingen flyktingamnesti. Pinsamt läsa lokaltidningen idag och se idel sossar som säger NEJ! NEJ!. Kom igen, våga ge dom amnesti!  Partipiskan är en stark grej, våga göra som man tycker!

Våga enkelt

Min nya last:
Frapuccino mint mocca chip!

Klippt ur Ebba von Sydows blogg.
Absolut inget fel på laster. Det har vi ju alla.

Och inte heller har det med just Ebba att göra.
Men det var skönt när det fanns såpass lite prylar, mator och annat att de liksom hade ett enkelt namn.

Det där vet jag faktisk inte ens vad det är. Äre nå kaffe? I så fall är det inte så konstigt. Annars är det lite konstigt.

Ullie sa att när magen svider kan det vara magsår. Eller liknande.

Mörka mörkretMycket att göra på jobbet. Dels extra möte med rektorn, dels styra upp bland alla papper som byggt hög på mitt skrivbord. Utan lov! Men hade bra och roliga lektioner. Min elever är dom bästa.

Fick en del gjort när jag kom hem och lagade god mat. Gick och köpte blomjord så vilken dag som helst nu kan jag plantera om mina kaktusar.

Regeringsförklaring idag. Spännande.

Dansen gick bra, jag var bättre än tidigare. Men det här mörkret. Just idag kändes inte det så kul.

En av mina solrosor

blomma


Lukten av Svinto

Är det nåt jag skarpt ogillar så är det lukten av svinto. Blä! Och har man gjort rent plattorna med det luktar det så länge efteråt varje gång man ska laga mat.

Och det är just vad jag gör nu. idag är min husliga dag. Ett stort gäng matlådor samt tvätt av massor av tvätt är var jag ägnat mig åt. Samt jobbat lite och skrivit protokoll. Och inte är jag klar precis. Men vad spelar det för roll, det blir ju ändå mörkt innan man hinner säga hallå.

Och nu har Mattias ringt och pratat om viktiga SSU-saker inför mötet jag tyvärr inte kan närvara på under torsdagen. Jag skriver jätteofta trosdagen om den dagen innan jag ser att jag skrivit fel. Galet.

Glöm inte att rösta i kyrkovalet. Det går bra att börja redan nu.

Min bästa Ullie

Ullie

Vilken helg! Sällan har TV-utbudet varit så bra så många timmar om dygnet! Ullie rockade Fis kongress med säker hand och vi är alla mycket imponerade! Go Ullie! Go Ullie! Ellinor smsade t ex mig om vilken cool kompis jag har!

Var hos Elin och Pierre igårkväll och det var mycket trevligt. Inte så oväntat. Idag har jag träffat en brevkompis jag haft sen i sexan typ och det kändes hur kul som helst. Tips: Gör roliga saker! Jag tror verkligen jag ska skicka efter en nano. Så det så Pierre.

Nu är det väldigt skönt att vara hemma också. Lagar mat nu och ska väl styra upp sådär allmänt i lägenheten och sen ta en promenad. Det måste man nästan för att må bra. Håller jag på att bli sjuk? Kanske.

Det här med Fi då. Är det bra?! Ja, jag tror det är bra med lite blåslampor faktiskt. Det går ju så himla sakta att få partiarkalet att vittra ner. Och de gamla pariterna spelar ju efter det så...


Stockholm

Ullie är den bästa på TV.

Tittar på gamla frimärken nu.

Sett tre kände politiker.

Köpt en bok.

Elin ikväll.

Elin imorgon.


När jag fyllde 27

ElinBlues

Då såg jag och Blues ut så här när Erik fotade oss. För Erik var med oss i Norrala hela dagen. Faktiskt.

Jag har haft föräldramöte idag. Och resten av arbetslaget. Det gick bra för oss. Men jag var hemma halv nio.  Hur vanligt är det? Nåja... tog en promenad sen och så. Ska strax sova. Är mycket nöjd med dagen.


Carin 21:30

Idag har jag kollat. För jag såg ju i Kulturen att det skulle vara både modde-Fredrik och Ebba von Sydow. Och så tänkte jag att jag självklart måste känna min fiende, och att jag ville se Ebba live för jag läser henne ju bara annars, för att bilda mig nån slags uppfattning.

Carin: Carin är väldigt bra tycker jag, men no hade hon kunnat pressa Fredrik lite mer på varför vissa ska ha tio äpplen medan andra bara får ett.

Fredde: Jaaa.... var det inte hur kul som helst att han trodde att Göran P:s uttalande var hans eget. Han är rolig! Vilken miss. Synd att jag var lite liten i början av 90-talet så jag inte kan bedöma hur bra Ingvar var jämfört med Göran. Men han är trevlig Fredrik, nåt annat kan man inte säga. Men trevlig räcker inte, man måste också vara rättvis. Och förstå att några inte kan ha hur mycket som helst så länge andra knappt har något.

Ebba: Jag brukar köpa Expressen på lördagar för då kan man köpa bilagan en extra dag och få Lindas krönika i tryckt form. Så jag har ju läst en del Ebba. Hon testar ju läppglans (I love, idag körde jag Dior kiss) då och då. Och jag har nog tänkt att hon är en smart och tuff tjej som kanske håller uppe en fasad där hon fejkar att vara en tjej som lever mode. Om inte fasaden var på nu med så lever hon ju dessvärre mode. Och gav inga kloka, rappa eller roliga svar. hon var ju skittråkig. Hon berörde ju ingenting, kändes lite olevande. När Carin frågade om det bottnar i en rädsla av att inte vara rätt inför andra tvekade hon väldigt länge så trots att hon svarade nekande så förstår man att det är så. Och Ebba, det gör ju inget. Inget alls. Alla vill vi vara omtyckta. men man kan vara det för den man är, inte när man är nån som man tror andra gillar. Våga vara rolig!


Tänk pistol!

blommor

Ungefär så här fina är blommorna fortfarande i Gävles park. Där jag ju går rätt ofta. Idag för att röra mina stackars ben som är helt träningsvärkiga efter gårdagens dans, men det var kul och jag tänkte pistol hela tiden uten när vi körde discostuket för det är annorlunda.

Såg på TV att sossarna har gått upp 4 procentenheter. Alltid något att vara glad över.

Har gjort en del nytta och då promenerat efter att Jocke gick vid halv sju. Pratat med världens bästa Erik till exempel(fråga bara min mamma vad hon tycker om honom). Och skrivit några viktiga mejl. Sådär som jag måste. Som lite jobb.

Mina solrosor håller på att slå ut.

BesvikenEy yo! Idag har det varit danskurs igen. Det är jag inte besviken på alls, för det är grymt!

men! Nu är det vecka 36 och jag har väntat så ivrigt på att få läsa Lars Leijonborgs blogg från sin prao i skolan. Nu är det tisdagkväll och det finns ingenting att läsa på folkpartiets hemsida.

Jag är innerligt besviken.

Vi hade ett kort SSU-möte. Helt okej. Jag har fixat Ulrica.

Min skola var bra idag. Jag har gjort en fet insats och skapat en enkät åt Bengt.

Första dagen som 27

Ja, det har ju funkat rätt bra skulle jag säga. Det känns som alltid precis som vanligt. Tuff jobbmåndag med fotosyntes och möte och sånt. Åkte direkt till Söderhamn, Robert var med på mötet, bra.

Känner det som att all tid bara rinner iväg, och det går snabbt, jättesnabbt. Veckorna bara stormar. Men ibland går tiden tragiskt långsamt. Och balansen är inte så bra däremellan.


Födelsedag

elinuli

Idag har varit min födelsedag. Erik säger att jag fyller så ofta, men jag vet inte jag. Ungefär lika ofta som alla andra.

Tack så innerligt för alla besök, sms, kort, presenter, mobilsvarsmeddelanden, telefonsamtal...

Vi var ut i Söderhamn igår. Oh my God! En enda person på stället kände jag som jag hade nån relation till. Jag lämnade honom utan ett ord när han berättade att jämfört med honom var Hitler en körgosse, om han fick bestämma skulle alla negrer, turkar, judar, bögar och alla vita som stred emot dödas.

31 procent skulle rösta på röda blocket och 54 procent på det blå blocket enligt sifos undersökning efter partiledardebatten. Inte bra inte bra. Våga byta ut våra röda som folk är trötta på, in med fräscha namn.

Vi har gjort sushi

elinsushi


Snart så!

elinjoel

Jag har promenerat, handlat och fixat i ordning lite. För snart kommer dom! Jihoo!
Fick värsta snygga grattiskortet och presenten av Anna på posten idag, tack!

På bilden är en av de sötaste killar jag vet!

Äntligen bloggar Sergio.

Som jag har väntat. Och nu!

Bla bla

Idag har jag pratat i telefonen med
Elin, tre gånger
Eivor
Sergio
Daniel
Ellinor
Erik
Eivor
Tina
Jessica
Sara
Mamma
Anders
Per

Detta koncentrerat till två timmar på kvällen. Så har det inte varit sen högstadiet. inatt sover Sergio här igen.

En vill-ha-tröja

puma

Jag är ibland så materialistisk att jag tror att prylar gör mig glad och nu har jag i en vecka trott att just den här tröjan kan göra mig aningen lyckligare. Ända sedan jag såg den på framsidan av Stadiums reklamblad har jag varit kär i den. Säljer dom den i Gävle? Nej, icke trots enorma skyltar inne i affären med den snygga tjejen och den snygga tröjan på. Säljer dom den i Stockholm? Nej, för den kommer in där nästa vecka... Liksom! Ge mig tröjan!


Äpplen

Idag fick jag fem äpplen. Det betyder att man är en bra fröken. Och det är jättebra för mig för då kan jag ta med dessa på mötet jag ska gå på nu och som kanske aldrig tar slut, möte med ledningsgruppen.


RSS 2.0