Det var Emma Hamberg, inte jag!

För det var bara ljug . Alltihop. Han var ju inte den. Den som jag trodde. Kanske i början. Kanske i mitten. Men inte alls på slutet. Inte alls. Han slutade sporta, låg bara hemma i de förbannade joggingbyxorna och käkade Japp. Levde för sitt jävla skitjobb. Och så ligga med andra. Han kanske försvann för länge sedan. Min kärlek. Min stora underbara fina kärlek. Men jag såg inte när han gick. Han vinkade liksom inte hejdå. Så jag fick en ärlig chans att fundera över saken. Han bara stack.


Allt är bra nu! 
Men när de fantastiskt formulerade orden kommer kan man inte väja för dom!


Stökigt

Stökigt

Det här är från för en vecka sedan när vi hade spelkväll. Därefter har det varit städat en gång. Nu har städet försvunnit. Erik säger att det är tur att jag har ett golv så jag har någonstans att ha mina saker, och precis så är det nu...

Jag och Peter har varit på Willys och handlat. Hemma kvart över fyra färdighandlad och klar. Då blir man glad.

Nu ska jag nog läsa elevarbeten, lyssna på Robbie och se direktsändning från Malmö.

Halsen

Idag är inte halsen sig själv. Och jag som ska vara på Stora Sätra och allt.

Det är klart att föräldraförsäkringen ska vara delad. Kidsen har rätt till båda sina föräldrar. Annars händer det i vissa fall att de växer upp och blir helt störda.

Större

selin

En har mkt större huvud än den andra. Observera den seriösa debatten i bakgrunden.

Hittills

Jag har typ sett alla ministrar som finns i hela världen (Sverige) och skrattat när Mats fotat och sagt att de ser så folkliga ut.
Fantastiskt hotell.
Snälla stora gävleborgare som liksom finns där.
Twix White, den är helt okej!

buttar

bootsbuttar

Ullie kunde inte avstå från att meddela mig att hon shoppat järnet. Då vill jag visa att jag shoppat mer idag. Övre bilden är idag, undre igår. ha! Jag har ätit sushi idag!

Stövlarna är de coolaste. Det är ju ridstövlar. Dom ska jag ha alltid! Och dom var dessutom billiga. Och ännu billigare blev det när jag hade tre dagar till med studentrabatt. haha!

Dessa kort har jag i min plånbok:
Årskort samt värdekort på x-trafik
Två passerkort
Studenkort
European Health Insurance Card
Biokort plus ett rabattkort
Bibblankort
Körkort
Betalkort
Eurobonus
Kort från
ICA
Coop
Lindex
Body Shop
JC
HM
Intersport
Stadium
Expert
MQ
Åhléns
Kicks
Body Shop
Apoteket


Jag är inte säker på att det är sunt. Nästa gång ska jag skriva om nåt normalt.


26/10

Klippt
Jag har klippt håret hos en jättegullig tjej och jag blev snygg som vanligt.

Nämnd
Det är inga lätta saker. Så många mår så dåligt.

Shoppat
På Body Shop, ansiktsgrejer, handkräm, kroppsscrubb
Kicks, shcampo och ett Estée Lauder läppglans.  Pure Pops, watermelon. Int eens provat än. Foundation också.
Hos frisören, ny fudgeburk, var länge sedan jag hade det. Kört Sebastian ett tag.

Rekat
Jag har kollat in läget för vad jag ska köpa imorgon. Hittade bra och billiga stövlar på ett ställe som inte ligger i city. Dit ska jag gå imorgon. Är så sugen på jackan med pälsig kant på MQ, men jag behöver den verkligen inte.

Rättat
Matteprov. Bråk och sådant.

Annat
Diskat efter grabbarna och balunset igårkväll, tvättat sex maskiner och så ringde Cissi från London.


Instruktionstext till mamma (från ett mejl) som ska åka färja och handla till mig:

Men här är text så du förstår!
Det finns en bild med så du ser hur tuberna ser ut.
Jag vill ha två läppglans och det är ju oklart vilka de har så ta med den här listan på fem stycken och så tar du i den ordningen. Finns det inte så finns det inte.
Allt är av märket Lancome.
1. Juicy Tubes POP Dragee nummer 43
2. samma  bubblegum nummer 48
3. samma candy nummer 45
4. Juicy Tubes Happy nummer 64
5. samma Zen 61
6. samma Manihi nummer 40
7. samma Mangue nummer 32


Två tunga dygn

I två nätter nu så har Marcus, Emil och Sergio sovit hos mig. Igår kväll hade vi spelkväll och då hängde Ullie, Sven, Ellinor och Morgan också på. Tja, det gick väl rätt bra. Men shit vad disk jag har nu! Det är bra, så jag inte är sysslolös ikväll. Då jag bara ska tvätta och rätta matteprov.

Är hemma på lunch från nämnden. Vi har inte så mkt kvar men ett ärende var spikat till 1315, så vad göra? Återvända. I allt regn. Är så trött, höll allvarligt på att somna. Gömde mig bakom pärmen med anmälningsärenden. Men det är ett viktigt jobb.

Sergio är fortfarande kvar, han hänger i duschen. Ikväll ska jag skriva om saker jag ska shoppa.

Emil, Marcus

Ska sova hos mig. Oväntat och roligt.

Monday

Precis hemkommen från jobbet. Känner mig helt slut eftersom hela dagen har gått ut på att jag ska prata. Och visst, det är en av mina favoritgrejer att göra, men det kan bli för mycket av det goda. det är det nu...
Ska rätta matteprov och träna ikväll för nu skulle jag klassa mig som frisk.


Vad jag vill ha

En dvd-spelare
Den där jackan från MQ
En snyggare frisyr
Förmågan att lägga mig i tid

Annars har jag allt man behöver. Världens bästa vänner och sånt.

Så enkelt är det.

alla


Idag vinter

snö


Mycket höstigt

höst


Från förr

Hade jag skrivit den här krönikan (publicerad på (www.unf.se) idag hade den kanske sett lite annorlunda ut än för två år sedan, men i stort är jag väldigt nöjd med den. Haha... särskilt med kommentarerna som utgår från att jag har ett tråkigt liv.

Lördagmorgon med mackor och DN och Felicity. Inatt plingade några killar på min dörr. Spännande. Jag bara suckade och öppnade inte. Egentligne ville de nog in hos gannarna men jag kanske skulle få duga när de inte verkade vilja öppna ...

Små saker som gör stort
2003-10-08
Ska man skriva en krönika så ska den säga något konkret tycker jag. Ett tydligt budskap som man tar till sig eller förfasas över. Jag sätter igång.

Jag är förbannad över att vuxna människor inte tar ansvar över sina barn. Att halvvuxna människor skaffar barn för att förverkliga sig själv eller istället för att studera för att ge senarekommande barn en större chans till en bra uppväxt. Jag är ilsk över studenteter som slappar bort sin studenttid och prioritera annat framför studier, trots att de flesta får bidrag för att just kunna ta sina poäng. Så svårt är det inte att plugga. Har man tagit sig till högskolan ska man ta sig därifrån också. Jag förstår inte varför man börjar röka. När min mormor var ung visste hon inte att det var skadligt. Men det visste min mamma och det vet fjortisarna som börjar röka idag. Ändå gör dom det. Man blir inte tvingad att börja röka, men det finns bidragande faktorer till all skit. Grupptryck. Reklam. Sluta slugplacera tobaksreklam och sluta pressa dina "vänner" till nåt.

Jag är trött på killar som säger att de inte är feminister, i alla fall inte som "dom där man ser i tv". Vad är det för trams? Var feminster, fatta att det inte funkar annars. Det är löjligt att säga att det är klart det ska vara lika lön men att inget är killarnas fel. Det betyder att det skulle vara tjejernas. Undra vilken tjej det var som sa att hon nöjde sig med mindre lön än männen för samma uppgifter. Nej, det var nog ingen.

Vidare kan ni sluta med att spola ner bomull och tops och annat i toaletten, man gör inte så, det blir krångel med reningen. Sortera dina sopor, dina barnbarn tycker nog det är värt det såvida de inte gärna önskar flytta in på en sådand är  av sopor konstgjort ö.

Ät mindre kött. Det vinner vi alla på i längden eftersom energiåtgången blir mindre, och energi har vi som bekant inte oändligt av. Då skulle inte massor av människor dö av svält varje dag. Rör lite på dig, cykla och skutta, för din egen skull och för att minska belastningen på sjukvården med sådant du åsamkat dig själv, fett. Och rackans ni som gör att människor mår så dåligt att de tröstäter sig tjocka, det är ert fel också. Sluta med det.

Var lite snäll. Tumma inte på moraliska principer, det slutar aldrig väl. Skänk lite pengar till välgörande ändamål, vi har det ändå rätt bra i Sverige. Köp inte päls. Välja KRAV-odlat på hyllorna.  Rösta i val om du får, låt ingen bestämma åt dig. Engagera dig i frågor som berör dig, i skolan, på arbetet… för du kan inte lita på att andra driver din linje, och du kan heller inte klaga på det om du inte gör något själv. Slå av lamporna när du åker hemifrån och vrid åt kranarna. Läs läxorna.

Till sist så kommer jag aldrig att förstå varför man dricker alkohol, när man är upplyst om vilken typ av kultur man stödjer då. Den som ger barn dåliga uppväxtförhållanden. 
 

Läsarnas kommentarer
Nenene!!! Bara massa klagomål staplade ovanpå varandra. Herregud människa
är du någonsin lycklig??
Visst hade du vissa bra synpunkter, men varför gör du allt så överdrivet.
Vad sägs som att ta upp något positivt också?!

/Anna


Urk, vilka moralkakor staplade på varandra...
Visst, du har vissa poänger, men den här typen av retorik låter mest som
frikyrkligt mässande. Vi lever på 2000-talet... Sen så kanske människor
ska få vara lite lyckliga också...?

/Abbe


En kanonbra krönika!!! Håller helt klart med om det!!! Man ska stå för den
man är och stå för sina åsikter oxå!!!
Kramar!!

/Karin


Jag tänker jih inte sluta äta kött,men krönikan var bra för övrigt!!

/Anonym


Oj vad jag tycker att du har rätt!

/Josephine


Mycket bra krönika!

/Morgan


ye. nedrans bra

/Anonym


kalaskrönika! gud så bra med raka puckar. det är finfina grejer!

/Åsa H


elin är rolig och smart. jag blir så förbannad när folk inte fattar det.

/Johan


Jag tänker aldrig sluta äta kött. Fast dra åt kranarna ska jag börja med. Det där med feminist... Jag har ju inte gjort något fel bara för att några gubbar tjänar mer än dig. Tönt!

/Jesper


Selda förra fredagen

Förra veckan skrev DN:s pastan, Selda Evgin, en fantastiskt liten text längst bak som var på pricken. Den heter "bara töntar röker". Det räcker liksom.

Poängen är naturligtvis att alla som röker är töntar, inget annat om man nu vill försöka sig p åatt misstolka rubriken. Alla som röker är töntar. Det tycker jag med.

Tönt för mig är att göra dumma saker. Och röka är det dummaste.

Sergio sov här inatt. Utan att jag var beredd på det. Kom hem sent efter jobbet, hängde hos en kompis. Mosad banan som stått framme länge ser mer än lovligt äcklig ut.
Mat-Tina

Nej, jag gillar verkligen inte henne. Eller hennes sätt att prata snarare.

Vän

Idag har min vän Åsa varit hos mig efter jobbet. Kul och bra.

Hade en fullspäckad dag på jobbet. Tre utvecklingssamtal, konstruerade ett prov och så har mina tio gigantiska konstväxter kommit. Och så de vanliga lektionerna naturligtivs.

Det händer inte så fasligt mycket. Händer som i jättespännande saker. Det skulle jag vilja!

En kamp

Erik har just sagt att hela livet med mig är en kamp.

Det säger rätt mycket om mig.


Orientering

Det är ju en av de sporter jag innerligt avskyr. Jag fick orientera på skolgården på högstadiet för att jag inte skulle komma bort.

Idag har jag grillat korven. Tagit i den med tång. Nu luktar jag korv. Nu ska jag jobba medan nästan alla andra lärare har åkt hem.

Vilken röst

Man kan tro att jag syftar på Robyn igår men det gör jag inte.
Det är min egen det handlar om och den har varit väldigt spännande i fyra-fem dagar nu och när ska det bli bättre?
i mitt yrke jobbar man med rösten och när den är pubertal så... blir det lite problem.
PG pratade socialism med oss små söta SSU:are. Väldigt trevligt.

Erik och jag har ätit värsta goda ägg/fetaostsalladen på kvällen. Kanske ska vi sova om ett tag. Jag har ju friluftsdag imorgon.

Robyn

Att Robyn är drottninglik har jag sagt även tidigare, och efter kvällens konsert bekräftas detta. Man bara älskar.

Elin är min idol. Hur kan man sjabbla till det så? Och ändå ha sån tur? Elin Elin...

Söka nytt jobb

Det ska jag göra.
Nu kanske ni blir helt oroliga och tror att jag vill byta jobb och tror att jag inte gillar det jag har eller så.
Observera då detta:
Jag är en av de lyckligt lottade som älskar mitt jobb. Älskar älskar.

Men jag älskar också att kolla min chanser på resten av marknaden och det var ett tag sen sist. Så idag kanske jag skriver något välformulerat. Erik ska till mig idag så han kanske kan hjälpa. Igår sent på kvällen när jag ringde sa han att jag inte fick prata mer för jag hade sån spännande röst ... och den måste vila. Jag lydde inte rådet eftersom jag var hos Camilla och Elin och jag måste spöa skiten ur de andra i TP så idag kan jag typ inte prata alls. Inte drack jag honungsvatten heller. Kanske ikväll efter konserten?

Norrala

Befinner mig sedan igår i Norrala. Igår tog jag en promenad med Blues lagom till solnedgången. Med Dr Hook i öronen måste jag stanna med jämna mellanrum för att titta hur fantastiskt fint allt var. Precis allting var supervackert i den starka solen.  Här är det vackrast ...

På kvällen hängde jag i Kinsta med Anna och hennes familj och mormor. Var hemma till tio, pratade med Erik en timme i telefon och sov sen som en stock medan det blåste hårt utanför.

Idag sov jag länge och har precis kommit hem från stan där jag, Lina och Ullie har käkat på Asia Garden. Akta er för katten. VIlken bajs-personaltjej ... Det visar sig att Ullie inte varit i Söderhamn seriöst på länge. Hon visste inte att Bokia flyttat, blev hänförd över vad Godisbutiken låg och undrade var Randiga Rutan var ... Och naturligtvis hade Kungsboden massor av underbara kläder som skulle kunna göra mig lycklig. Noa Noa är ett fantastiskt koncept.

De andra handlade smink på Cayenne. Det var trevligt. Nu har jag läst Expressen och så är mormor här.

Jag tror mina bästa märken för smink är Nouba, Make Up store och Body Shop. Och LAncomes läppglans då. Lina frågade nämligen. Nouba har verkligen assnygga grejer.

Visdomsord

Joe

Tio Guds bud var ungefär 100 ord.
Amerikanska självständighetsförklaringen ungefär 300
EUs direktiv om hanteringen av ankägg 2000 sidor.

Visst är det kul!
Vad lär vi oss? Det är skitviktigt att moderna människor kan hatera språket i skrift. Tal räcker inte. DN har också en serie om detta nu, om vikten av att kunna läsa.

Shit vad jag är glad på att jag kan hantera språket väl på alla sätt. Jag slipper det handikappet. Och nästan alla andra. Jag bara ser som en mullvad.

I övrigt är jag ju en perfekt skapelse.Sjukobajso


Jag tror att jag håller på att bli riktigt förkyld. kan bero på att jag bara jobbar ochinte slappnar av. Idag var det en körig dag på jobbet. Roddade vid ett tillfälle tre klasser samtidigt i olika klassrum, timmen därpå två... Inte för att jag inte gillar det, men eleverna har rätt till mer hjälp än så och när jag inte är riktigt kry så blir det halvbra.

Har använt tiden sedan jag kom hem till att tvätta åtta maskiner tvätt. Och vad händer när jag ska ta hem den sista tvätten? Självklart lägger hissen av -första gången någonsin?- så jag får bära bära ...

Tittade en aning på Barbacka när det var om L. Furberg och Mulle. Och så har jag skrivit femtion omdömen. 25 kvar. De får jag ta imorgon. Annars kommer mina fingrar inte orka mer.

Ska nu läsa lite i den där jättebra boken jag håller på med. Banal och enkel men ändå bra. Vardag liksom. Amerikansk vardag visserligen. Imorgon åker Andrea till Vietnam.

Imorgon ska jag på "viktigt" eftermiddagsmöte med skolledningen i Hemlingby. Vet inte om förvaltningen också skulle med, jag tror det. Tur att jag är grym på möten.

Synd att jag inte kunde se någon partiledardebatt under förmiddagen, men hey. Jag har hört nu på kvällen att vi ska jaga moderaterna. Huvva! men okej.

Anhopning till klump

Just nu är mitt liv en fet klump. Klump av planeringar, av omdömen, av styra upp, av mejlande... usch usch usch. Klumpen kanske spricker på fredag, jag vet inte.
Ska jag vara glad eller så för att min chef klappade mig på kinden idag (igen)? För att jag är sååå duktig? Säg det, men så var det i alla fall. Och det är väl kul, men så svårt är saker faktiskt inte.

men de tar sån tiiiid. Och jag som läser en bra bok nu. En sån man längtar efter. Wonderboy var väl trevlig, men den här är trevligare. Återkommer med namn. Men en sån som ger hopp om livet. Smsar med Ullie om hur uppgiven jag är och hur tråkigt allt är just idag. Och Så säger hon att Linnea tycker jag verkar spröd. Spröd?! Är det något jag inte är så är det väl spröd. Men okej. Spröd.

Dans. Kalas.Ja, det funkar

Nu har jag fixat lite fix, och äntligen känner jag att jag för första gången på ett år har en stabil fast telefon hemma. Tack för det com hem.
Och inte var det svårt heller att fixa allt det där. Faktiskt jättelätt. Om man har pillat med sladdarna några gånger förut... och det har ju jag. Snuskigt många gånger. Så ni som försöker ringa mig! Nu går det. Eller nåja, jag har ett annat nummer tills de porterat mitt från onda Tele 2. Men ändå.

Får panik ungefär var femte dag när jag tror att jag tappat bort min almanacka på jobbet, men då har jag oftast bara glömt den hemma. Så var det idag. Och fick vänta länge innan jag kom hem eftersom jag direkt efter jobbet hade möte med arbetarkommunen. Trevlig tillställning.

För alla som undrar. Efter helgen är jag ansvarig för arbetet med miljö och djurskydd i SSU:s förbundsstyrelse. Det är jag stolt över.
 
Hur är det att sitta i en förbundsstyrelse igen? Vad är det man brukar säga, same same but different? I så fall är det så det är. Resandet, uppbokandet av tid och funderandet lär bli det samma. Komplexiteten och hårdheten är annorlunda. UNF:s förbundsstyrelse var lätt för jag behärskade precis allt. Kände alla, kunde frågorna och visste exakt hur organisationen funkade. Det är inte alls samma med SSU. Jag känner inte så många, kan inga rutiner eller traditioner och frågorna är många fler och mycket svårare, men stundtals också mycket roligare för jag kan så mycket mer än sprit och knark.

Somnade direkt igår och ska sova tidigt idag också. Kompdag för eleverna på jobbet imorgon, vi ska konferera och bestämma saker. Det är nyttigt och viktigt och jag har m a s s o r att göra.

Eken

Nu ska jag gå till Eken och hämta ett paket. Med mitt nya modem, så jag kan få leka tekniker även den här kvällen.
Jag hatar Eken och jag hatar teknik som inte funkar men mest av allt hatar jag Tele 2.

Åka tååååg

Det började 1323 och var klart 2105. Under tiden läste jag ut två böcker, skrev en massa dagbok, pratade med Elin och Jens samt lyssnade på musik. Och läste Elle UK som jag köpte för mina sista danska slantar.

Nu borde jag typ sova!

Danmark II

Okej, det hær kommer færmodligen aldrig att hænda igen. Datorerna ør placerade røtt nedanfær den gigantiska TV:n i hotellets foaje, vilket leder till att alla som tittar på fotbollen sitter mitt emot mig och skriker till ibland, man kønner sig røtt mycket i centrum.

Damark ær inte alls som i Sverige. Det ær mer urringad serveringspersonal. Det ør skrikiga danskar.

Mamma ringde. Idag har Els-Tore farit till himlen. Grattis himlen.

Danmark

Jag ør i Danmark på ett mycket speciellt hotell.
Vid konferensanløggningen så finns till oss en mjukglassmaskin samt popcorn och slush att ta hur mycket man vill av.
Och just nu sitter det en kvinna bredvid mig vid datorerna och ræker fær det får man gøra hør. Fy fan vad det ør øckligt.
Igår var jag mitt i bombintermezzot och blev typ fast på Kastrup.
Kom till hotellet strax føre midnatt.


Adrenalin

Det är härligt att dra kortet igen och igen.
Idag blev det massa strumpbyxor i olika varianter, byxor, skor och grejer från Apoteket. Sånt man blir glad av.

Ägnat kvällen åt att packa, stryka, plocka, diska, ladda in mer musik i nanon, slänga grejer ...

Erik säger att Maud kommer att spräcka alliansen. Om Erik har rätt kan han få en kexchoklad, om han dessutom är snäll.

Fender och Ibanez är söta så man får ont i magen på riktigt. Jag har pysslat med dom.

Vecko-Revyn

Okej ...  jag har vunnit en helårsprenumeration på Vecko-Revyn.
Vad jag är lycklig.

Siggeåjag

Ibland bara skratta

Ibland kan man bara skratta.
Åt folks dumhet.

Särskilt när de själv tror att de är smarta. Men ändå ursäktas av de egna med att de inte har så god koll.
Briljant.

En annan briljant grej är att det är skitbra när en person som ljuger sig blå är ihop med någon som går på det.

En annan kul grej är att dansa. Verkligen.


Världens slappaste

I söndags var jag typ hur slapp som helst. Och jag tränade verkligen på att vara det. Läst DN i soffan när jag åt frukost, läste bok, diskade, shoppade lite, skrev en krönika handlade mat... Sådant där typiskt söndagsjox som jag gör de få söndagar jag är hemma. Rätt skönt, jag ska börja njuta av det.

Alliansen är rolig. Först gör Moderaterna ett utspel som de andra inte gillar, sedan vill KD sänka bensinpriserna fast de andra inte vill... Ojojoj.

Ikväll har jag träffat Mats som kom hit efter jobbet och snackade lokal och så har jag tränat. Och jag är verkligen grym på step. Jag borde sannerligen bli instruktör. Hur gör man? Äh, jag är inte dum... Jag kan nog ta reda på det om det krävs.

Niorna har prao vilket betyder flera luckor i schemat där jag hinner göra lite guldkantgrejer. Bra!

Köpte Fredrik Strages bok Fans. Den ser jag fram emot.

Och för att tjata, den lilla musikmaskinen är underbar!

Bokmässa

Det är jävligt orättvist att inte jag får vara på bokmässa. Jag vet att det finns många som anser sig vara den som älskar böcker mest av alla. Jag är också en sån. Lovar att mässhallen var uppfylld av en stor del som knappt läser böcker... Och så fick jag inte vara där! Visserligen beror det på helt andra saker. Just nu läser jag fyra böcker samtidigt. För att variera lite. Igår kväll började jag med Feel om Robbie Williams innan jag somnade i soffan. Så här skrev Linda S. i sin krönika igår och jag håller så mycket med.


- Initiera alla barn i böckernas värld. En läsande människa mår bättre, är smartare och mer empatisk än en som aldrig läst en enda bok.


Han är så snygg Robbie. Lade en snygg bild av honom som skrivbordsunderlägg också. Sånt kan man göra när man har fritid, som jag hade igår och hela dagen idag.

Jag blir alldeles förstörd av att inte ha ett schema att gå efter (taktiskt att välja lärarjobb). Vad ska jag göra. Jag har läst DN nu på morgonen. Igår pysslade jag många jättesnygga kort, med symaskinen. Helt okej.

Och så var det en grej som var roligare än alla ballonger i världen, men för att skydda lite integritet så väljer jag efter moget övervägande att inte skriva det här. För det har inte med mig att göra.

Akta Bali!
Nano

Nano

Här är dom. Fast lite ljusa mot höger där blixten tog.
Fatta det jag sa om att mobilen blir stor.
Snygga va Pierre?


Mina rivjärn

Det är lite speciellt. För två eller tre år sedan hamnade ett av dom i Sjötorp när vi hade övernattning med UNF och skulle äta tacos. Där blev det kvar. Köpte ett nytt. I somras togs det med till Ullies mamma på Tjockholmen. Där blev det kvar.
Idag var jag i Sjötorp och kunde därmed plocka hem mitt första rivjärn.
Tänka sig.

Lägger i mer låtar i min Ipod nu. Sen ska jag gå en kort runda på stan. Eva sov här i natt. Vi hade det trivsamt igår.

RSS 2.0