Guten Morgen

Det värker i mitt skärsår på fingret, som jag fick igår när jag gjorde det där lilla. Kanske för att det nog är fullt av kobajs. Trots att jag tvättat.

Börjar man bli stor när man vaknar halv tio fast man var vaken länge och läste (Biografin om Che) och fast man får sova så länge man vill?

Om man vill smsa med min telefon (Vodafone) i huset som Gud glömde så får man göra det i det blå rummet uppe, precis bredvid fönstret. Där kan man också ta emot sms. Ingen annanstans. Förutom ute nere på täckten.

Till frukosten läste jag Pandurokatalogen. Jag älskar allt pyssel. Jag vill pyssla. Var är mina stansar? Var är allt mitt papper och mina pennor? Hemma...

Läste Aftonbladet om nästa lärarinna i raden som förfört en av sina elever. Tydligen kunde han bevisa det genom att beskriva tatueringar på hennes kropp. Bland annat kinesiska tecken. Ni ser, ett tecken på att man är en ond och dålig människa är att man har tatuerat nåt jävla asiatiskt tecken trots att man inte har nåt med den delen av jorden att göra. Kan inte alla tatuerare bara sluta göra sån skit på folks kroppar. Det är inte bara fult, det är töntigt också. Eller gör det mot att de får strafftatuera ett för tatueraren valfritt tecken i pannan på samma dumma brud som vill ha tecket för kärlek eller lycka på ryggen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0