Fredagsskoj

Det där jag skrev tidigare, med att sova i solen. Jag är istället för sur på Blues evigt tacksam över att hon väckte mig. Jag har aldrig tidigare haft så tvåfärgade skinkor som jag har nu. Men jag tänker inte lägga upp en bild på det. Sedlighetspolisen har så mycket annat att göra.

 

Kom till Gävle strax efter fem. Plockade, duschade och fixade. Hade fått skapligt mycket post och självklart massor av DN. Läste bara dagens i Mats bil. Vi käkade på Patong och sen tog vi en jättebra promenad i Hemlingby. Vi, myggen och fåren.

 

Nu har jag sådär lodigt handlat frukost på Shell och pratade med Ullie helt sent, fast hon var vaken. Nu börjar det bli dags att äta godis och dricka kola efter att jag suttit här och fixat med viktiga mejl och sådant till Vodafone.

 

Läste mer Hagman på tåget. Faktum är att boken droppar så många namn att jag inte kan låta bli att tycka att den är ironiskt bra. Men så här sa han i senaste numret av Frihet: "Om det blir en regning sommar blir det svårt att känna någon glädje eftersom man inte får röka vid svenska bardiskar längre. Det är en stor tragedi som den här förskräckliga socialdemokratiska mjukisdiktaturen har varit medskyldig till att skapa"

Finn fem fel, eller så. Stackars Per Hagman som inte kan glädjas om han inte får röka, stackars Per Hagman om han inte kan hitta något som bättre kan beskrivas som en tragedi än detta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0