En ny vän

Okej, här ovan ser ni min nya kompis. Det är mindre än ett år sedan jag köpte 700:an, men nu ville jag uppgradera. När blev jag sådan? Det spelar ingen roll för jag knallade in på affären och sa -Ge mig en! Fast jag fick betala. Och tog en i silver. Jag vill ha silvertelefon, det vill jag alltid!

 

Sen hände de riktigt stora grejerna. Jag använde enbart mitt eget huvud och kunde helt själv flytta filer (ljud, bilder) via bluetooth fram och tillbaka mellan telefoner/dator samt kopiera alla kontakter och sånt från här till där. Alltså helt själv! Med hjälp av instruktionsböckerna och hjärnan. Faktum är att det var grymt länge sedan jag var så sanslöst impad av mig själv. (Det vill inte säga så lite)

 

Har tagit ett vända på stan för att fixa sådant som behöver fixas inför veckan och så tvättar jag lite. Tog en snabbis förbi Willys och handlade lite småsaker också, pantade och gjorde svensson-grejer. Nu har jag strukturerat om lite i lägenheten. Så att det är väääldigt stökigt. Plus att jag gör rent badkaret... say no more!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0