Det här gjorde jag

Så igår när jag trodde allt var gjort ringde jag till Sergio och åkte sedan direkt till Vadtorp. Köpte med mig godis till de utsvultna stackarna på vägen. Stannade nån timme och skjutsade dem till Coop. Åkte hem. Tog med systrarna och hunden på promenad runt gamla E4an. Tittade på slutet av Top Model. Åt chokladboll. Rätt tjej åkte, hon som såg ut att börja grina hela tiden.

 

Sen var det trist igen så jag tänkte jag skulle gå en sväng till men bara till kyrkan och vända. I lätt sommarregn. Med The Knife i lurarna. Gjorde det. SMSade till olika älsklingar under tiden. Men sommarregnet liksom blev så stort. Räddade en stor groda från att bli överkörd. Var genomsur när jag kom hem. Mamma kittlade mina fötter i soffan. Tittade lite på en film med snygge Cage. Lade mig med öppet fönster för att lyssna på snygga regnet. Och somnade faktiskt utan att varken skriva eller läsa nåt.

 

Nu ska jag gå ut och blöta upp sista raden med båsplatser. Vid femska jag till Tina och vi ska göra mat. Om vädret är bra skulle Ullie och Sven på trivselkävllen. Då kanske jag/vi också ska det. I donno. Men det kommer att bli timmar mellan ladugård och Tina. Får väl skriva nåt brev eller promenera tills fötterna ramlar av. Eller mejla olika råttuppfödare och kolla om de har några gosingar till mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0