Allting om London?

cissispub 

Här är puben som Cissi styr med järnhand. Tack och lov. I Lodon står man utanför pubarna och dricker och pratar. Lite märkligt men trivsamt.

Jag är väldigt impad av Cissi och hennes arbete med puben och det ansvar hon har och verkar klara jättebra. Det är så roligt när det går bra för folk. I alla fall för sådana man tycker om.

elinbuss

Här åker jag buss och ser ni vad jag spanar intresserat omkring mig på allt. Var oerhört trött på kvällarna efter alla nya intryck. Jag är som ett bokstavsbarn. Utan urskiljning bara slurpar jag i mig allt jag ser och hjärnan måste berarbeta allt.

 

piggsvin

Jag hade aldrig tidigare sett ett piggsvin på riktigt, men på London Zoo dresserade dom med klickermetoden, precis som med hundar. Fast skötarna var väldigt rädda för taggarna.

 

Ja, så kan lite bilder se ut. Jag och Cissi var på National Gallery och Natural History Museum. På det senare hade de en fantastiskt utställning som hette "face to face" och innehäll massor av stora porträtt av apor med tragisk bakgrud. Jag som älskar aporna. Nu har jag bestämt mig för att genom WWF bli både Tigerfadder och Djungelfadder (det är för aporna). Det kan väl ni också bli!!

 

Shoppade rätt mycket grejer. Såklart. men bara en tröja. Två väskor (varav en till resväska så jag skulle få hem grejerna), ett par skor, skivor, böcker, burkar, tvålar,  en klocka och massor massor av anteckningsböcker och papper och sånt som man aldrig kan få för mycket av. Eller kan man?

 

Cissi var med mig tosdag och onsdag. På torsdagen fick jag klara mig själv. Valde då att åka till London Zoo och shoppa lite på egen hand. Ett tips är att hellre åka till Kolmården. Djuren verkar dels ha det bättre, dels vara bättre exponerade där. Eller gå inte på zoo alls, det är väl det bästa.

 

Idag har jag och Mats badat i Sandviken. Det var trevligt. På alla sätt och vis som det är när man är på stranden. Nu småfixar jag med allt möjligt och laddar för käk och bio.

 

Och hela tiden laddar jag såklart för SSUs kongress. Det kommer att bli allting bra. Det måste det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0