Nya sängkläder

säng

Kolla vilka snygga med blå blomster. Och jag är minsann ideologisk även när jag sover.

Jag vill att en ekorre ska packa...

...åt mig så jag slipper. Bland mycket annat denna fantastiska sommar så känns det som att det jag gjort mest är att packa upp och så ner igen. Ska försöka ta liiiite packning nu. När jag väl börjar packa. men borde sova senast om två timmar.

 

Det är helt otroligt att jag har ett torkskåp i mitt badrum, söm går på el. Nu använder jag det lite. Jeans är sega. Men det skönaste som finns sådär på dagtid.

 

Dom som har flyttat in i den gamla lägenheten har hängt upp en sverigeflagga på balkongen. Det är lite av att häda. Får man lägga en lapp i brevlådan?

 

Sov länge. Såg steget efter på bio igår. Den var snäppet bättre (ibland kan snäpp vara stora) än den film jag hyrde som jag och Mats kollade på. Min killes ex eller så hette den. Jag inser att jag gillar deckare otroligt mycket. Både i bok- och filmform. Tur att det är tillåtet. Den hyrda filmen var väldigt långt ifrån en deckare.

 

I CD-spelaren just nu: Soundtracket till Romeo&Julia, både ettan och tvåan samt Madonnas ultimata kollektion.

 

Sedan är det ju också en väldigt väldigt stor firardag idag!

 

 


SSU-körsbär

Idag fet artikel i DN om hur Anna ska styra och lösa SSUs problem. Det ska bli så intressant att se. Jag är självklart full av förhoppningar. Det finns inga alternativ.

 

Varför finns det så lite körsbärsgodis att tala om i Sverige. Det enda vi hade var den där äckliga i paradisasken. Och den räknas inte.  Mer körsbär!

 

 


Allting om London?

cissispub 

Här är puben som Cissi styr med järnhand. Tack och lov. I Lodon står man utanför pubarna och dricker och pratar. Lite märkligt men trivsamt.

Jag är väldigt impad av Cissi och hennes arbete med puben och det ansvar hon har och verkar klara jättebra. Det är så roligt när det går bra för folk. I alla fall för sådana man tycker om.

elinbuss

Här åker jag buss och ser ni vad jag spanar intresserat omkring mig på allt. Var oerhört trött på kvällarna efter alla nya intryck. Jag är som ett bokstavsbarn. Utan urskiljning bara slurpar jag i mig allt jag ser och hjärnan måste berarbeta allt.

 

piggsvin

Jag hade aldrig tidigare sett ett piggsvin på riktigt, men på London Zoo dresserade dom med klickermetoden, precis som med hundar. Fast skötarna var väldigt rädda för taggarna.

 

Ja, så kan lite bilder se ut. Jag och Cissi var på National Gallery och Natural History Museum. På det senare hade de en fantastiskt utställning som hette "face to face" och innehäll massor av stora porträtt av apor med tragisk bakgrud. Jag som älskar aporna. Nu har jag bestämt mig för att genom WWF bli både Tigerfadder och Djungelfadder (det är för aporna). Det kan väl ni också bli!!

 

Shoppade rätt mycket grejer. Såklart. men bara en tröja. Två väskor (varav en till resväska så jag skulle få hem grejerna), ett par skor, skivor, böcker, burkar, tvålar,  en klocka och massor massor av anteckningsböcker och papper och sånt som man aldrig kan få för mycket av. Eller kan man?

 

Cissi var med mig tosdag och onsdag. På torsdagen fick jag klara mig själv. Valde då att åka till London Zoo och shoppa lite på egen hand. Ett tips är att hellre åka till Kolmården. Djuren verkar dels ha det bättre, dels vara bättre exponerade där. Eller gå inte på zoo alls, det är väl det bästa.

 

Idag har jag och Mats badat i Sandviken. Det var trevligt. På alla sätt och vis som det är när man är på stranden. Nu småfixar jag med allt möjligt och laddar för käk och bio.

 

Och hela tiden laddar jag såklart för SSUs kongress. Det kommer att bli allting bra. Det måste det.


I was in London

Ja! och det var ju fantastiskt roligt.

Åh, den här sommaren är så rolig!

 


Hata/skarpt ogilla

I mitt gamla liv hade jag sagt att jag hatar följande saker. Nu säger jag bara att jag ogillar

Lata människor.

 

Folk som konsekvent säger att de inte har tid. Vadå inte har tid? När man vet att de gör INGET. Inget innefattar för mig att efter jobbet enbart kolla på TV eller slösurfa. Utan att det liksom blir nåt. Det finns ju så mycket man kan göra.

Jag blir lika rädd varje gång någon säger till mig att jag är såååå duktig som hinner med så mycket. Det är väl bara att göra. SLuta samla fett på stjärten. Bara ta tag!


Stora kontraster

Under kvällen har jag läst ut C. Gustafssons Busenkelt. Alltså om hur man som tjej (och kille) liksom ska ta för sig i arbetslivet. Det är lite svårt att applicera mycket av det soms krivs på ett vanligt jobb, dvs nåt som inte inkluderar media. Som lärare är det svårt att identifiera sig med röda mattor, frilansuppdrag eller ens visitkort. Inte direkt ödjukhet som genomsyrade boken, men det var okej för jag är inte heller så bra på det. Jag brukar ju tycka jag är bäst exempelvis och det är ju inte alltid så poppis. Även om det skulle vara sant.

 

Sen gick jag ut och gick i kvällen. För att överväldigas av en enormt vacker regnbåge som var stor, skarp och gick från ena sidan dalgången till den andra, aldrig sett nån sådan fin. Vände jag mig om så var det som om hela himlen brann (gammal schlagerdänga, Lizette Pålsson?). Det kompinerat med ett tilltagande regn där vattnet strömmade över mig under min halvtimmespromenad gav liksom någon avslappnande naturnära upplevelse där boken och dess budskap kändes avlägse.

 

Men att Charlottas motto var detsamma som mitt HUR SVÅRT KAN DET VARA? kändes bra i magen. För det stämmer ju oftast.

 

Om du blir utan läsning en dag, prova Dansar Elias? Nej!

 

När ska Sergio börja blogga?


KLART!

Ladugården är klar!

Gick upp elva. Poade lite, pratade med folk som var här. Sen åkte jag, mamma och Sara till stan. Först var vi på en färgbutik och köpte färg till stallet. Jag tog ett gäng sånna fina papper med färgprover på och erinrade mig hur kul det var att titta i de färgprovsböckerna med små lappar som Morgan hade. Färger är kul. Jag skulle vara grym i färgbutik. Tittade på andra inredningssaker också, så sedan blev jag tvungen att köpta en Sköna Hem som jag inte läst på månader.

Det egentliga skälet till varför jag ville till stan var för att köpa böcker så det blev de här:

Shoo bre Douglas Foley

Busenkelt Charlotta Gustafsson (jag bävar)

Höga klackar Anna Maxted (läste en av henne förut som jag gillade)

Lycksökare Lesley Lokko

Predikanten Camilla Läckberg

Statusstress Alain de Botton

I denna still natt Mari Jungstedt

Den röda vargen Liza Marklund (måste ju hålla koll på vad dussin-tjejerna läser)

 

Nu ska jag bara njuta av en sysslolös fredagskväll. Tänkte kanske prata med lite folk i telefon om de vill det. Och självklart ska jag promenera. Säkert med The Knife igen. Möjligen Depeche.


Nattdimmor

Ibland blir folk sura på mig fast det egentligen är hos dom själva felet ligger. Kan dom inte sluta med det? Nej, det verkar svårt. Men ni kan väl försöka!

 

Jag är i alla fall inte sur. Jag har varit hos Tina och sen var vi på Berget med Ullie, Sven och Säpo och kollade på allehanda lokala gig och åt glass. Massor av gamla elever där.

 

Åkte till Vadtorp. Kan inte hålla mig därifrån. Pratade lite politik och mycket annat skoj också. Åt superduperbautagod rabarberpaj.

 

Världens vackraste när jag tog bilen hem genom natten. Dimmor över täckterna. Och så. Puss!


Det här gjorde jag

Så igår när jag trodde allt var gjort ringde jag till Sergio och åkte sedan direkt till Vadtorp. Köpte med mig godis till de utsvultna stackarna på vägen. Stannade nån timme och skjutsade dem till Coop. Åkte hem. Tog med systrarna och hunden på promenad runt gamla E4an. Tittade på slutet av Top Model. Åt chokladboll. Rätt tjej åkte, hon som såg ut att börja grina hela tiden.

 

Sen var det trist igen så jag tänkte jag skulle gå en sväng till men bara till kyrkan och vända. I lätt sommarregn. Med The Knife i lurarna. Gjorde det. SMSade till olika älsklingar under tiden. Men sommarregnet liksom blev så stort. Räddade en stor groda från att bli överkörd. Var genomsur när jag kom hem. Mamma kittlade mina fötter i soffan. Tittade lite på en film med snygge Cage. Lade mig med öppet fönster för att lyssna på snygga regnet. Och somnade faktiskt utan att varken skriva eller läsa nåt.

 

Nu ska jag gå ut och blöta upp sista raden med båsplatser. Vid femska jag till Tina och vi ska göra mat. Om vädret är bra skulle Ullie och Sven på trivselkävllen. Då kanske jag/vi också ska det. I donno. Men det kommer att bli timmar mellan ladugård och Tina. Får väl skriva nåt brev eller promenera tills fötterna ramlar av. Eller mejla olika råttuppfödare och kolla om de har några gosingar till mig.


Har gjort allt?

 

Klockan är bara barnet på dagen och jag har liksom gjort allt. Allt skurning jag hade tänkt hinna med. Ätit, duschat, fixat. Läste Linas Adam & Eva böcker i brist på bättre. Tror jag ska gå iväg och skriva lite brev. Tina ville leka först imorgon.

Jag får väl gå nån lång promenad också, min vana trogen.


Guten Morgen

Det värker i mitt skärsår på fingret, som jag fick igår när jag gjorde det där lilla. Kanske för att det nog är fullt av kobajs. Trots att jag tvättat.

Börjar man bli stor när man vaknar halv tio fast man var vaken länge och läste (Biografin om Che) och fast man får sova så länge man vill?

Om man vill smsa med min telefon (Vodafone) i huset som Gud glömde så får man göra det i det blå rummet uppe, precis bredvid fönstret. Där kan man också ta emot sms. Ingen annanstans. Förutom ute nere på täckten.

Till frukosten läste jag Pandurokatalogen. Jag älskar allt pyssel. Jag vill pyssla. Var är mina stansar? Var är allt mitt papper och mina pennor? Hemma...

Läste Aftonbladet om nästa lärarinna i raden som förfört en av sina elever. Tydligen kunde han bevisa det genom att beskriva tatueringar på hennes kropp. Bland annat kinesiska tecken. Ni ser, ett tecken på att man är en ond och dålig människa är att man har tatuerat nåt jävla asiatiskt tecken trots att man inte har nåt med den delen av jorden att göra. Kan inte alla tatuerare bara sluta göra sån skit på folks kroppar. Det är inte bara fult, det är töntigt också. Eller gör det mot att de får strafftatuera ett för tatueraren valfritt tecken i pannan på samma dumma brud som vill ha tecket för kärlek eller lycka på ryggen.


Propp gått?

Jag skulle vara duktig och gå ut nu vid sextiden och fortsätta men då vill inte maskinjäxxxn gå igång och mina förldrar, vad gör dom? Åker motorcykel till Ockelbo. Så jag körde ut lite skit med utgödslingen och sen gick jag in och duschade. Anna komme roch räddar mig från tristress snart. Hon är så bra.

Mats hälsade på idag, och det tyckte jag var så bra! Vi hälsade på mormor, åt inne i stan och så. Han är väldigt, väldigt bra.

Förresten... så får jag nog leka utvecklingsledare på jobbet i höst. B ringde och sa det igår. Jag blev jätteglad och lite nervös. ((Jag är bäst, jag är bäst!))


Inget att prata om?

Att skriva såhär betyder att ett telefonsamtal kan bli kortare än vanligt, eftersom "allt" om mig och vad jag gör finns att läsa här.

 

Men tänkt efter! Hur mycket skriver jag här om hur jag egentligen mår och känner och vill? JAg lovar att jag INTE skriver allt. Hur smaskigt skulle inte det bli? haha.

Våga ring och fråga, det blir roligare då! Och ibland vågar jag svara Sergio! 

 


Nu med rosa naglar

rosa

Jag målade naglarna igårkväll, med mitt babyrosa FACE-nagellack som Jocke prompt tyckte jag skulle köpa förut. Således är inte naglarna gula för åskådare längre. Hur det funkar som skydd får vi se om några timmar när jag gjort mitt kvällspass i ladugården.

Ska blötlägga båsplatserna ikväll tänkte jag. Alldeles strax. Vaknade tio och tog en promenad till lådan för att lägga på ett vykort och åkte sedan till Vadtorp där jag höll mitt pass med lite lära-känna-grejer. Det är alltid lika roligt. Fick lera med tillbehör som tack. Perfekt för höstens möten. Ska fråga Tommy B om han vill låna...

 

Mamma bjöd på mat på Albertina också. Helt perfekt för mig med en fiskrestaurang. Det fins grönskasbiff och grönsaksbiff för mig att välja på. Den här gången fick jag inte ens mycket frukt till. Men en strut med Källers efteråt. Gott.

Min rygg har börjat fjälla nu. Sex dagar efter solintermezzot. Det är lite äckligt, men mamma ska få gnugga av det ikväll, så mycket det går.

 

Akta er för solen ungdomar. Använd skydd. Alltid.


Jag vill ha tillbaka mina naglar.

Fem timmar idag. Tio timmar totalt. Och ungdjursdelen är klar. Det är sensationellt! Det är underbart! Jag känner mig så cool i stövlar, ladugårdsoverall, handskar och LRF-kepa och kobajs i ansiktet. Men blev lite skraj när jag hörde mamma prata med nån i mjölkrummet och förstod att jag var på väg att få besök. Inte så cool alltså. men det var "bara" snälle Pär som ville lämna mina väskor med packningen från Piteå. Jättesnällt. Det gåt faktiskt jättebra.

 

Även om jag nagelborstar hela händerna så är naglarna gula... hur mycket ingrott kan det bli av kobajs i naglar? Jag tänkte jag får måla dom ikväll... Så syns det inte och de kanske skyddas. I donno!

 

Hälsade på bästa Anna. Gick en promenad med Lina. Njuter av att allt är lugnt och skönt.


Trött dag

Inatt sov jag sådär mycket som jag inte är van igen. Alltså har jag varit seg hela dagen. Har varit ute i ladugården tre timmar. Sen varit hos mormor ett stort gäng timmar. Ätit jordgubbar i landet och klappat Sofias Molly (som är en häst). Mycket trivsamt. Nu ska jag nog läsa och klappa om min magsjuka syster. Den andra åkte just iväg i ilska då en av hennes vänner som vanligt aldrig aldrig kan hålla tiden. Hur svårt kan det vara hörrni, håll tiden!

Bajs

lagårn

Nu är jag på G med städningen av lagårn. Det bortersta hörnet ni ser här på bilden är nu blötlagt efter två timmars hårt slit på kvällningen. Flugorna bits.


Shoppat

Jag bestämde mig tidigt i våras att den här sommaren skulle alla mina pengar gå åt till resor och mat. Ingen shopping. Det har ju spruckit för länge sedan.

Idag var jag med Cissi lite på stan i Söderhamn och köpte tre set underkläder (ett på köpet ni vet).

När jag kom hem till Norrala med buss visade det sig att dom var på väg in. Så på Lindex köpte jag en tröja och två par strumpor. 30%.

På Coop köpte jag tre blomkrukor. Snygga med blad på.

 

Fan fan fan. Men kul kul kul.

 Är ju ändå rätt nöjd med allt jag köper.


Hemma/På väg igen

elinandrea

 

Här är jag och Andrea i onsdags. Efter att vi hade tittat på Carl-Einar på Liseberg, efter att jag och Johan hade åkt Kanonen. Oj, vad det var roligt. Tur att den var rätt kort för vi skrek hela tiden.

Hade verkligen tokroliga dagar i Göteborg. Vi var på outlet och jag grät av lycka, det är inte varje dag. Måste tom ringa Ullie för att meddela hur härlig shopping det var. Köpte en del kläder och två marimekkomuggar som jag redan älskar. Det kunde behövas när jag innan hade tre muggar i mitt skåp. Det räcker inte så långt. Badade på väg in till stan igen i insjö, jättevarmt. Men lite problem är det ju eftersom vi hade bränt oss. Jag hade alltså inte klarat mig okej, min rygg är liksom inte vad den var i måndags... Men det läker. Jag kan bara inte sova på rygg, inte ha vissa bh:ar... sånt.

Åkte tåg hem igår, var hemma till halv fyra. En halvtimme senare laddade jag tre maskiner. Halvfulla. Det var all tvätt jag hade. Resten är hos Pär, i hans lägenhet för han tog med grejer ner från Piteå. Så det får jag väl tvätta hos mamma.

Att åka tåg... shit vad det kan vara jobbigt, när de andra inte vet hur man gör. Hur svårt är det att hitta sin plats? Hur svårt är det att hålla käften? Hur svårt är det att inte bre ut sig? Tydligen väldigt svårt. Det är också väldigt svårt att inte irriteras då.

 

Bakade kladdkaka till Mats och jag tror jag lyckades igen. Var ute och gick lite och så. Hälsade på änderna i parken. Har saknat dom lite, men dom var vid gott mod.

Läste lite i brudboken Mina ex innan jag somnade prick ett.

 

Och vilken gen hos män är det som gör att de tror att man måste sträcka och dra upp strumporna till det yttersta, även när som har shorts. Att de måste nudda knäna? Det är ju så fult. Våga kavla ner. Våga köpa korta strumpor. Våga bli brun om underbenen.


badat

Oj vad jag har badat nu. Tagit igen allt jag inte badat tidigare i sommar. Direkt när jag kom igår körde Andrea och Johan mig till en strand. Idag har vi legat på klipporna ute i Sillvik hela dagen. Johan som säger att han aldrig bränner sig i Sverige har fått äta upp det nu på kvällen kan man säga. Själv köpte jag barnsolkräm och har klarat mig okej tror jag. Men nog tog det... och lite äckligt är det att bada i salt. Imorgon blir det nog inte stranden har vi konstaterat. Den här värmen förresten... skönt. Minnas i januari.

 

Om du röker, sluta. Det är äckligt.


Sovit

elinhenko
Det här är Elin och Henko. På Pitehavsbad.

Inatt har jag sovit helt förträffligt bra. Och det redan från klockan ett. Vid sextiden i morse vaknade min kropp och undrade chockskadat om det inte var tid att gå upp, det hade ju gått mer än fem timmar!

Icke, det var två timmars sömn kvar. Det är lycka!

 

Nu ska jag packa ordentligt klart och vräka ner sista veckans DN i en kasse ihop med utskick från Socialnämnden och Elle för att ha fett med lektyr under tågresan. Jag tycker ju så mycket om att åka tåg och det var ju så länge sedan sist... Men ofta blir det roligt när man kommer fram. Är lite lodig och köper frukost på stationen och käkar på tåget, för jag har verkligen inget hemma.

 

Igår var Ullie på Anders och Putte. Det var säkert euforiskt. Jag får smsa och kolla med henne...


Inatt

soluppgång

 

Här är en bild från inatt. Kanske är den tagen klockan tre? Jag vet inte. Men det var lite säreget att dansa i en svajjig vagn till soluppgång i Norrland. Dimmor över träsk, massa träd och pittoreska byar utanför fönstret och härligt kongressglada/trötta/nöjda/underbara människor. Lite religiöst känns det... Älskar opium till folket... hm.

 

Efter att Eva och Ellinor hade försvunnit så fixade jag lite och sen bjöd Mats på mat hemma hos sig. Det gjorde han bra. Men jag var typ otrevlig och somnade i soffan. Nu ska jag packa och sova innan det blir nästa tripp imorgon.

 

Här nedan är jag på tåget mycket mosig efter en knögglig men välbehövlig sömn. Sven fotade.
Trött eller övertrött

vägskylt

 

När jag blir övertrött är jag inte riktigt som jag är i vanliga fall. Jag är faktiskt rätt ostrig och jobbig att ha och göra med. Lyckligtvis är det bara några på msn som det är synd om just nu. Haha, men jag gillar dom.

Här är en bild från bilresan upp som jag tog med min telefon som jag älskar. Den är lite rolig. Siktade inte ens på skylten.


 


Kongress -05

pitebadet

 

Det coolaste är om man verkligen tar med en stor bild på sig själv, istället för en bild av några förhandlingar eller så, men jag kan ju återkomma med det.

 

Kongressen hamnar lätt på topp tre (av sju). Bilresan upp gick bra, men en omväg i båt. Åkte tåg hem inatt klockan ett. Det specialchartrade UNF-tåget. Var uppe och pratade och dansade till fem inatt och hade sedan kupén för mig själv. Sov till vi rullade in i Sundsvall vid tolv, men jag är ändå snortrött. Har inte precis sovit igen tiden.

 

IOGT-NTOs förhandlingar var en upplevelse av stora mått. Jag gjorde vad jag kunde för en bättre värld och det funkade rätt bra. Nej till sprututbyten blev det vilket är ett nytt förhållningssätt.

 

Biskvierna i nattcafét var goda och maten till lunch bra. Vädret ute galet varmt och perfekt i förhandlingssalen. UNF:arna var underbara och jag med. Så vad säger man? Uppsala 07.


Off we go

Om några minuter (?) kommer Ullie och Fia och hämtar mig och sen bär det av tilll Piteå. Efter samtal med Ullie igår har jag nu mjuka grå byxor. Jeans var för mycket och kjol för lite, så det får bli på det här viset. Ska bli roligt att resa med min nya mobil, jag kallar henne Lottie.

Jag har min Grynettröja också. Det är grymt!

Kongress, kongress. Emil. Jag är laddad!


Tuffa killarna

jag

Dom tuffa killarna patrullerar mitt kvarter. Med blippande radiosar och sina securitasuniformer. Eller nåt annat bolag, jag vet inte.  Men när jag var på balkongen öch skakade ett täcke så kom det tre i mitt hood. Nu känner jag mig verkligen trygg. Fast helst skulle jag vilja att Mauds livvakt hängde omkring här. Hon var det vackraste!

 

Shit vad jag har pysslat och grejat. Flyttat om saker i min lägenhet och så. Fast inte blev det så värst mycket mindre stökigt. Här är tre bra saker med att vara singel:

Man kan obehindrat prata i telefon hur mycket man vill utan konstiga blickar

Ingen frågar vad det blir för mat

Det blir aldrig ett tvättberg

 

Jag har packat inför mitt livs sjunde kongress. Lite packrutin har jag. Inte bara för kongresserna, annars också. Nu gjorde jag såhär jättepräktigt och lade ut alla sakerna på sängen och försökte göra avvägningar vad jag egentligen kommer att behöva.

 

Lite ont i magen har jag. Kanske blir det så efter ett halvt kilo körsbär. Men det gör inget för det är Bowling for Columbine på min TV.

 

  


En ny vän

Okej, här ovan ser ni min nya kompis. Det är mindre än ett år sedan jag köpte 700:an, men nu ville jag uppgradera. När blev jag sådan? Det spelar ingen roll för jag knallade in på affären och sa -Ge mig en! Fast jag fick betala. Och tog en i silver. Jag vill ha silvertelefon, det vill jag alltid!

 

Sen hände de riktigt stora grejerna. Jag använde enbart mitt eget huvud och kunde helt själv flytta filer (ljud, bilder) via bluetooth fram och tillbaka mellan telefoner/dator samt kopiera alla kontakter och sånt från här till där. Alltså helt själv! Med hjälp av instruktionsböckerna och hjärnan. Faktum är att det var grymt länge sedan jag var så sanslöst impad av mig själv. (Det vill inte säga så lite)

 

Har tagit ett vända på stan för att fixa sådant som behöver fixas inför veckan och så tvättar jag lite. Tog en snabbis förbi Willys och handlade lite småsaker också, pantade och gjorde svensson-grejer. Nu har jag strukturerat om lite i lägenheten. Så att det är väääldigt stökigt. Plus att jag gör rent badkaret... say no more!


Sick!

Det är sjukt att jag inte sover än. Men vaddå? Det finns ju massor att göra. Prata med Erik på msn, fylla i födelsedagar i nya almanackan, kolla upp tilbehör till min kamera, ojojoj. Det är fullt upp. Men! Det börjar ljusna ute, det känns scary. Imorgon ska jag göra blandband. Synd att mina bästa skivor är kvar i Norrala. Men jag har massor av halvbra skivor jag får lyfta pärlor ifrån. Sov gott.


Fredagsskoj

Det där jag skrev tidigare, med att sova i solen. Jag är istället för sur på Blues evigt tacksam över att hon väckte mig. Jag har aldrig tidigare haft så tvåfärgade skinkor som jag har nu. Men jag tänker inte lägga upp en bild på det. Sedlighetspolisen har så mycket annat att göra.

 

Kom till Gävle strax efter fem. Plockade, duschade och fixade. Hade fått skapligt mycket post och självklart massor av DN. Läste bara dagens i Mats bil. Vi käkade på Patong och sen tog vi en jättebra promenad i Hemlingby. Vi, myggen och fåren.

 

Nu har jag sådär lodigt handlat frukost på Shell och pratade med Ullie helt sent, fast hon var vaken. Nu börjar det bli dags att äta godis och dricka kola efter att jag suttit här och fixat med viktiga mejl och sådant till Vodafone.

 

Läste mer Hagman på tåget. Faktum är att boken droppar så många namn att jag inte kan låta bli att tycka att den är ironiskt bra. Men så här sa han i senaste numret av Frihet: "Om det blir en regning sommar blir det svårt att känna någon glädje eftersom man inte får röka vid svenska bardiskar längre. Det är en stor tragedi som den här förskräckliga socialdemokratiska mjukisdiktaturen har varit medskyldig till att skapa"

Finn fem fel, eller så. Stackars Per Hagman som inte kan glädjas om han inte får röka, stackars Per Hagman om han inte kan hitta något som bättre kan beskrivas som en tragedi än detta.


Elin

Elin

 

Så här trött kan jag se ut när jag är på Vadtorp. Men rätt söt om jag får säga det själv.


Roffekonsert

elin/sara

 

Så här såg jag och Sara ut när vi tittade på Roffe. Sara är en söt syster som jag har. Det är hon till vänster. Var observant på det!


Sovit i solen

Det bästa med Norrala på sommaren är att man kan sola på en madrass på gräsmattan. Det kan man inte där jag bor. Åtminstone inte så det känns bekvämt.

Det har jag gjort idag på förmiddagen. Och över lunch. Skulle läsa Per Hagmans "nya" bok, men vad den var tråkig... Somnade och vaknade av att Blues pussade mig. Lite skräckartad upplevelse faktiskt.

 

Snackade med hon på radion, som blev bestört över sina kollegors inkompetens vad gäller att ringa olika nummer.... haha! Nu blir det baseballträ Anna!

 

Har packat ihop det jag ska ha med mig till Gävle. Varför blir det alltid så mycket?! Men jag har ju starka armar. Dessvärre lite sämre tålamod.


Svar till EIin om Herr B

Ja. Herr Bengtsson köpte självklart en dinosaurie. Dock överlevde Sergio. Jag tror till och med att han skrattade. Visserligen lätt hysteriskt. Mycket hysteriskt.

Roffe

kon

Här är en liten ko som kliar sig.

Jag är uppe jättetidigt. För att vara semester och Elin. Bara för att den där radion ska ringa. Må den göra det så jag kan få sova sedan. Fast då lär jag väl vara för pigg.

Igårkväll var det en högoddsare. Jag följde nämligen med till Järvsö och tittade på Roffe W. Det var väldigt trevligt. Vi åt på Max i Bollnäs på hemvägen och var hemma vid midnatt. Skrev lite innan jag somnade.

 

Idag ska jag typ... kanske promenera och läsa lite innan jag åker tillbaka till Gävle. Vill att det ska vara sol så mina bleka ben kan bli lite mindre sådana. Men det verkar inte bli så...

 

Ring radion ring!


RSS 2.0