Kevin in da houseI dag har det gått ganska mycket i ett. Jag började klockan åtta med engelskkurs som leddes av supertrevlige Graeme med ursprung i Skottland. Kändes lite bättre med engelska den här veckan jämfört med för två veckor sedan när jag nästan bröt ihop. I dag har jag lärt mig ordet bill för proposition bland annat.

Direkt till ett arbetsgruppsmöte som efter ett tag blev inställt när inte tillräckligt många dök upp (hatar sånt).- Satte mig och började skriva ett anförande. Hämtade upp Kevin! han har prao på riksdagen och hänger med lite olika personer. Vi gick och letade upp lite lokaler inför ungdomsriksdagen på fredag, var på årsmötet, åt, och sen berättade jag lite om JU och han lite om sina erfarenheter.

Gick ett ärende på stan (kul att komma utomhus i dag) och hann precis avsluta anförandet innan voteringen. Som var skapligt lång! Pratat i telefon och nu sitter jag här och går igenom mejlen. I väntan på att gå tillbaka till kammaren igen då JU har debatt.

Nu vet ni ALLT! Utom att jag efter det ska träffa Lena Sommestad. Ordförande i S-kvinnor. Och sena kvällen ska ägnas åt att slipa på anförandet igen. Hurra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0