När Dagmar kom till bynI natt kom regnet vid midnatt, som en försmak av Dagmar. Det känns som att jag inte har sovit på hela natten, vilket givetvis inte är sant eftersom jag vaknade. Kvart över tolv. Kanske säger nåt om hur dåligt jag sovit.

Det kändes lite som att sova på nattåg. Huset riste och skakade. Vinden tjöt. Hur ofta gör den det EGENTLIGEN? Fick magont stundtals. Tror jag höll mig i sängkanterna. Inte rimligt.

Trots det inga större skador. Ett strömavbrott i morse på någon timme så ladugården blev inte kvar förrän klockan tio. Och så det är här med delar av taket på maskinhallen. Lite förvånad häst som plötsligt fått ett tak i sin hage. Lyckligvis var han inomhus i natt så han fick det inte huvudet. Han har vaktat taket hela dagen.

Nu är vädret åtta grader varmt och glashalt överallt. Mamma har lämnat honom i hagen över natten. Mer riskfritt än att ta in honom. Hö serverat vid taket då

Läste på twitter om en utskottskollega från gamla bondeförbundet som bekymrade sig över att glassen smälte i strömavbrottet. Skönt att säga att det är minimala problem jämfört med att ha kor som inte kan mjölkas eller dricka vatten ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0