Decembersymposiets mat sög

Misstänker att många glada kamrater fortfarande festar på Münchenbryggeriet och det gör de helt rätt i. Jag är både förkyld och tråkig och därför redan hemma.

Så här jobbar Münchenbryggeriet med vegmat:

Förrätt: Soppa med pilgrimsmussla. Veg: samma utan mussla
Huvudrätt: Potatisbakelse, oxfilé, sås. Veg: Potatisbakelse samt 1 skiva varm tomat toppat med 1 skiva varm aubergine. Nåt hack av kalla tomater.

Så ovärt liksom.

Huvudrätten också mycket senare än de andra. För det tar så mycket längre tid att värma tomat kanske än att fixa kött?

Efterrätten var lugn. Efterrätten är ju tänkt ska vara extra god, och då ingår ju aldrig kött. För då blir det ju inte extra gott!

Klart jag vill sura och säga att det känns som att köttisarna fick lite mer för pengarna än vad jag fick!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0