Fy fan Ecco

Bläddrade i tidningen Mama i dag. Inte konstigt att jämställdheten går så sjukt långsamt framåt när reklamen för barnskor är så olika beroende på kön. På sidorna efter varandra. Det blev vansinnigt uppenbart. Varför ställer föräldrar upp på det här? Varför tar Mama in skiten?

Jag har mejlat bajs-Ecco.

Kommentarer
Postat av: Erik H

Och detta till trots köper du ändå skiten. Tidningen, that is.

2009-05-15 @ 21:47:52
Postat av: Elin

Nädu Erik. Jag har ALDRIG köpt Mama. Aldrig.

2009-05-15 @ 22:34:11
Postat av: Sofia

Jag tycker jämställdhetstjaffset gått alldeles för långt! för nån vecka sen läste jag tex om nåt par som höll könet på sitt barn HEMLIGT tills det var kring två års ålder. VARFÖR? varför kan vi inte få ha olika kön för? varför ska alla se likadana å tråkiga ut. visst kan killar ha rosa å tjejer ha blått, det säger jag INGENTING om, men nån måtta får det väl vara?

2009-05-16 @ 01:31:40
URL: http://trasigleksak@hotmail.com
Postat av: Elin

Bara att dukallar det för tjafs visar att det ärlångt kvar innan vi kan vara nöjda. Exempelt du ger är inte särskilt vanligt ... Syftet var förmodligen att personen skulle få hitta en egen identitet utan att pådyvlas normer för ett särskilt kön. Inte så dumt. Du vet väl hur det är? Tjejer tjänar mindre än killar, tjejer får ta större ansvar för barn, tjejer får göra mer av hushållsarbetet och så vidare. Hur kan du kalla det för tjafs? TYcker du att pappan till ditt barn tar halva ansvaret?

2009-05-16 @ 09:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0