De tre små "partierna" i Agenda

Gudrun Schyman, jag älskar dig! Du år hård, tuff och säker. Du pekar på viktiga saker och du argumenterar skiten av de flesta. Och med lätthet de oerfarna debattörerna som du mötte i Agenda i kväll.

Gubbarna från Sverigedemokraterna och Piratpartiet lär ha bajsat i byxorna under debatten. SD-killen trodde inte att elva minuter räckte till att förklara vad som är svenskt... Jag har väntat i år på att SD ska berätta detta, men fick sitta tom på kunskapen nu med. Och de har ju heller ingen jämställdhetspolitik att prata om, vilket Gudrun uttryckte sig tydligt kring.
Piratpartiet hade en skön inställning till att nästan inga kvinnor finns bland dem, nämligen i princip ingen förklaring.

Kommentarer
Postat av: Anders @ ungsvensk.se

SD:s jämställdhetspolitik går, till skillnad från FI:s manshat, moralrelativism, kulturmarxism och könskvotering, inte ut på könsmotsättningar. Vad tycker FI om sharia? Vad tycker FI om den muslimska massinvandringen? Vad tycker FI om islams kvinnosyn? Vad tycker FI om att Sverige har flest våldtäkter i Europa och att många av gärningsmännen är invandrare, ofta muslimska sådana?Sven-Olof Sällström (SD) framstod som den ende som tar ansvar och står på det svenska folkets och de svenska löntagarnas sida. Jag har redan röstat på Sverigedemokraterna i EU-valet. Partitestet hos EU Profiler (http://www.euprofiler.eu) är bäst. SD kommer att gå kraftigt framåt! Var så säker.

2009-05-25 @ 07:52:33
URL: http://ungsvensk.se
Postat av: ELin

Vad går SDs jämställdhetspolitik då ut på? På löntagarnas sida? SD vill väl inte ha LAS?Så vitt jag förstår det är FI emot alla de saker du ger exempel på, eftersom det är ett kvinnoförtryck. Samma förstryck som gör att så kallade svenska så kallade män slår ihjäl sina kvinnor. Eller kallar kvinnor för hora...

2009-05-25 @ 09:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0