Betala i tid?

Från Louise Erixons blogg har jag plockat följande:

Jag heter Louise Erixon och är 19 år. Jag är distriktsordförande för Sverigedemokratisk Ungdom Bergslagen, ordförande för ungdomsförbundet i Gävleborg samt ledarmot i Sverigedemokraternas Ungdoms förbundstyrelse på riks.

Undra om hon tror att det heter ledarmot?

Louise Erixon är misstänkt för att ha slängt bevismaterial, inspelade material från hang around med partiet, i havet. Kameror har fångat henne när hon bär ut väskan (snodd) som sedan är spårlöst borta. Över bord?

Louise Erixon är i dag hett stuff i lokaltidningen, som berättar att hon lagom innan lanseringen av SDs parlamentslista betalt in det sista, det mesta, av de 7000 kronorna hon dömts att betala efter en misshandel.

Arbetarbladet: "Hon slog omkull henne, slog henne i huvudet och bet henne i kinden". Louise gjorde alltså. Om det säger Louise till tidningen: -Jag var 16 år, jag tror väldigt många har gjort dumheter i den åldern.

Louise, de flesta har definitivt INTE gjort det. Kom igen, bitit någon i kinden? Som tjejer på dagis ... När jag var sexton gjorde jag inte ett skit dumt. Bara präktiga saker. Pluggade. Hängde med vänner. Vanliga ungdomsgrejer. Inte bet jag andra tjejer i kinden och blev dömd för det.

Erixon säger att det är en slump att hon betalade hela summan precis innan de outtade listan. Kanske är det så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0