Min strategi

Okej, jag har en del saker att göra.
Jobba heltid, göra massa politik, försöka träffa fästmannen, försökta träna. Träna hamnar alltid sist. Men jag mår sämre över att jag hinner träffa Elin och Ullie så sällan, än för det där med träningen.
Hur som helst, med detta som bakgrund så går jag ju nu också två kurser, rekryteringsutbildningen samt Geografi B på högskolan.
Det sista är ett tillfälle på lördag och vi har haft uppgifter tills dess. Jag satte igång snabbt med den största uppgiften och var klar mer än en vecka innan sista datum för inskick. Det var en rolig uppgift, man skulle välja en region och skriva om allt från berggrund till folket som bodde där, uppgift som passade mig perfekt. Men jag kan ju inte ge allt jag har, för så prioriterad är inte kursen, utan jag lägger ett antal timmar och sen får det bli som det blir. Detsamma gäller med den lilla uppgiften som var en massa om annan geologi. Och utifrån mina förutsättningar är jag skitnöjd. Det är en skön känsla. Spännande med nya betygssystemet för högre studier. De cirka 260 poäng jag har innan (i gamla systemet) är alla betygssatta efter andra kriterier än Bologna.
Nu tror jag på ett D, men hoppas på ett C. Vore det heltid skulle jag inte nöja mig med mindre än B!
Jag älskar att plugga själv. Det är roligt att utmana sig.
Såsa är inget för mig!
På så sätt är Linda Skugge en förebild. Det är alltför vanligt att folk säger att de inte hinner göra nåt, men de hinner alltid se en massa skit på TV. Många är lite lite lata också.

Kommentarer
Postat av: Erik H

Ehhh... Linda Skugge skolkade bort ca halva sin gymnasietid. Bra förebild, lixom.

2008-03-06 @ 22:34:28
Postat av: Elin

She was a kid then!

2008-03-07 @ 07:55:29
Postat av: Erik H

And you are a kid now.
A kid who works for Samhall.

2008-03-07 @ 10:25:24
Postat av: Elin

Erik, ät nåt med socker i ska du se att dagen blir bättre.

2008-03-07 @ 11:46:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0